Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Αμπελόκηποι, Νέα Μηχανιώνα

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τους αγώνες των αγροτών στο νομό Καβάλας. Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο δημοτικό θέατρο της Χρυσούπολης από το Συντονιστικό Όργανο των αγροτών και των κτηνοτρόφων του νομού Καβάλας. Μια συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη προσέλευση (πάνω από 500 αγρότες και κτηνοτρόφοι από ολόκληρο τον νομό και η οποία κατέληξε σε απόφαση για ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και δράσεων.

Στην συγκέντρωση εκπροσωπώντας την Χρυσή Αυγή παραβρέθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή για την ΑΜ-Θ, ο συναγωνιστής Τάσος Ναθαναηλίδης. Η Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό αληθινό πατριωτικό και εθνικιστικό κίνημα στην χώρα μας συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή στους αγώνες των αγροτών. Άλλωστε η Χρυσή Αυγή από το 2012, δηλαδή πολύ πριν οι πολιτικάντηδες και τα ερπετά του ψεύδους αναλάβουν με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους να μας πείσουν ότι δήθεν ενδιαφέρονται για τον πρωτογενή τομέα. Το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα έχει τονίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι μόνο με την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα υπάρχει ελπίδα για ανάκαμψη από την κρίση και λύση στο αδιέξοδο των μνημονίων!

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση φίλων και συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, η συνεστίαση της Τ.Ο. Καβάλας σε κεντρικό σημείο της πόλης της Καβάλας. Στην συνεστίαση βρέθηκαν πολλοί συναγωνιστές από την Καβάλα, από την γειτονική Δράμα αλλά και από τον μακρινό Έβρο και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με στελέχη του κινήματος μας από ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο συντονιστής της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης, και ο γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας Βασίλης Τσιούλης. Χαιρετισμό εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας απεύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας Δημήτρης Βογιατζής όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει δυνατή και συνεχίζει τις δραστηριότητες στην Καβάλα αλλά και σε όλη την Ελλάδα και όλα αυτά τα χρωστάμε στον άνθρωπο που μας οδήγησε όλα αυτά τα χρόνια τον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.


Αμέσως μετά απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος όπου με τον λόγο του εμψύχωσε τους συναγωνιστές και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τον Αγώνα για Ελευθερία, Πατρίδα και την Ιδέα. Δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο θα παραμένει όρθια, αλλά θα ενισχύεται καθημερινά, αφού όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας εντάσσονται στις γραμμές της και αυτό είναι κάτι αποδεικνύεται καθημερινά με τις συνεχείς δράσεις και ενέργειες του κινήματος μας. Η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων και δεν άλλαξε ποτέ, δεν πρόδωσε ποτέ και θα συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ως το μοναδικό αποκούμπι του Λαού μας που περνάει από τον σύγχρονο Καίαδα της ύπαρξης του.

Την Παρασκευή 15-1-2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων με θέμα “Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή”, από το συναγωνιστή Γεώργιο Λιναρδή. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέλυσε με στοιχεία και αποδείξεις τις σχέσεις των ΗΠΑ, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, του Ισραήλ με το ισλαμικό χαλιφάτο και τον συμμοριτοπόλεμο που διεξάγουν εναντίον της Συρίας είτε απευθείας με στρατεύματα είτε με παροχή πόρων.

Στη συνέχεια τόνισε τις γεωπολιτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται για την πατρίδα μας με την εμπλοκή της Ρωσίας στο πόλεμο της Συρίας, αν στη θέση της σημερινής κυβέρνησης και των προκατόχων της, που ενεργούν ως υποχείρια του αμερικανοσιωνισμού και των Ευρωπαίων, υπήρχε μια Εθνική Κυβέρνηση, γεγονός που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.  Στο τέλος της εκδήλωσης οι παριστάμενοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Ύμνο του Κινήματος.

Το Σάββατο 16-1-2016 στην Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας, παρουσία δεκάδων φίλων και Συναγωνιστών του Κινήματος, πραγματοποιήθηκε η κοπή τη παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, τα μέλη και στελέχη της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης καθώς και του Συναγωνιστές Γραικό Φώτη, πρώην Βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης, και Τσακίρη Μιχάλη που έδωσαν το παρών. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και κάλεσε σε αγωνιστική εγρήγορση στο δύσκολο, αλλά και όμορφο αγώνα που δίνει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τέλος κάλεσε τους πάντες να δώσουν το παρόν στην τελετή μνήμης στο μνημείο των Ιμίων στην Αθήνα το Σάββατο 30-1-2016 ώστε ως Έλληνες Εθνικιστές να τιμήσουμε τους νεκρούς ήρωες και να ανανεώσουμε τους όρκους μας για αγώνα μέχρι την τελική νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn389#ixzz3xswjO54H

Exit mobile version