Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου για την σημερινή (πολλοστή…) άρση ασυλίας του

Απάντηση του Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου για την σημερινή (πολλοστή...) άρση ασυλίας του

Μια ακόμη (από τις δεκάδες…) άρση ασυλίας για βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Η Ολομέλεια της βουλής αποφάσισε σήμερα με 89 ψήφους υπέρ την άρση ασυλίας του βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρου για “συμμετοχή του σε επεισόδια στο Ναυτοδικείο, κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης ανδρών των ΟΥΚ για συνθήματα που είχαν φωνάξει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου“.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Συναγωνιστή ενώπιον της επιτροπής Δεοντολογίας για το εν λόγω ζήτημα:

Η κλήση μου ενώπιόν σας αποτελεί μια ξαναζεσταμένη ποινική δίωξη που ανασύρθηκε από το αρχείο όπου είχε τοποθετηθεί το 2011, ελέω παραδικαστικού. Αυτά δεν είναι απλά δικές μας εικασίες, αλλά προκύπτουν από τις ημερομηνίες και τα έγγραφα που περιέχει η δικογραφία με την οποία καλείστε να ψηφίσετε για την πολλοστή άρση ασυλίας μου.

Σύντομα αρκεί να αναφέρω πως η υπόθεση αφορά την παρουσία μου στο Ναυτοδικείο Πειραιά για τη δίκη των στελεχών των Ο.Υ.Κ. στο οποίο είχε συρρεύσει πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και οι γνωστοί ανθέλληνες Δημητράς και Τάρτης. Ο μισθοδοτούμενος ακόμα και από το Υπουργείο Εξωτερικών παλαιότερα, Δημητράς, η γνωστή μειοδοτική μίζερη φιγούρα που πρωτοστατεί, όντας άεργος, σε κάθε ενέργεια κατά του Ελληνισμού, με τις γνωστές θέσεις για «τουρκική» και «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, με τον συνήθη νομικό αρωγό του Τάρτη, «κατήγγειλε» με μηνυτήρια αναφορά στον τότε Εισαγγελέα του Α.Π. κ. Τέντε τα επεισόδια ( απρόκλητες εξυβρίσεις) στα οποία μάλιστα (βλ. έγκληση της 19/12/11 και αναφορά 6/2/12) πουθενά δεν γίνεται αναφορά στο όνομά μου!

Ο μόνος που αναφέρεται ως φυσικός αυτουργός των «επεισοδίων» είναι κάποιος Κοκκινόπουλος, ο οποίος μάλιστα κατονομάζεται ως πολιτευτής του ΛΑΟΣ και όχι της Χρυσής Αυγής! Αντίστοιχα, ο επίσης γνωστός ανθέλληνας Τάρτης, ένα σχεδόν χρόνο αφού η υπόθεση αυτή έχει τεθεί στο αρχείο μετά την υποβληθείσα έγκληση που κρίθηκε αβάσιμη και χωρίς στοιχεία, επανέρχεται με ένα άθλιο και χωρίς νομική υπόσταση «υπόμνημα» προς την Πταισματοδίκη Χαλκίδας, στις 28/9/2012, στην οποία για πρώτη φορά κατονομάζομαι ως «προτρέπων» (έτσι γενικά και αόριστα) «τους παρεβρισκόμενους …να εκφράζονται με άκρως ασεμνή σχόλια και χειρονομίες»!).

Αρκούσε να είναι κάποιος απλά πρωτοετής της Νομικής και όχι δικηγόρος, για να αντιληφθεί ότι τα «αδικήματα» που κατήγγειλε είναι κατ’ έγκληση και δεδομένου ότι ο φάκελος ήδη είχε τεθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα στο αρχείο, δεν θα είχε καμία απολύτως τύχη σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Παρά ταύτα, οι μεθοδεύσεις Δένδια και λοιπών για την επαναφορά στο δικαστικό προσκήνιο όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με στελέχη ή Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είχε ως αποτέλεσμα την «επαναβίωση» όλων των υποθέσεων, μεταξύ των οποίων και η παρούσα που δεν έχει κανένα απολύτως ποινικό ενδιαφέρον, πέραν της παραδικαστικής εμπλοκής των εξωνημένων της ΝΔ, που βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία ακόμα και με εγνωσμένους ανθέλληνες και προδότες, αρκεί να καταστήσουν κατηγορούμενο κάποιον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστικό της απίστευτης μεθόδευσης είναι το γεγονός ότι στην κατάθεση που έδωσε ο Δημητράς στις 12/6/2014 μετά την ανάσυρση της υπόθεσης, παρά ταύτα πάλι τίποτα δεν λέει για μένα (!) για το επίμαχο περιστατικό και το μόνο σχετικό που αναφέρει- το οποίο προφανώς απεικονίζει την αλήθεια- είναι ότι «αντιλήφθηκα να βγαίνουν από το ακροατήριο ο Ηλίας Παναγιώταρος και άλλα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τραγουδώντας τα ρατσιστικά συνθήματα…» χωρίς όμως να κάνει οποιαδήποτε μνεία για εξυβρίσεις ή επιθέσεις, αφού ήδη, όπως είναι γνωστό, εγώ είχα νωρίτερα αποβληθεί από το ακροατήριο με πράξη του Προέδρου του Ναυτοδικείου, επομένως ούτε να «παροτρύνω» ούτε φυσικά να εξυβρίσω ή να επιτεθώ μπορούσα εντός της αίθουσας.

Αξίζει να σημειωθεί περαιτέρω, ότι η κατάθεση αυτή του Δημητρά ελήφθη ΜΕΤΑ την ανάσυρση της υπόθεσης και την έγγραφη παραγγελία του Εισαγγελέα Πειραιά της 10/1/2014, με την οποία καλούσε τον εν λόγω να «ερωτηθεί αν διαπίστωσε κάποια αξιόποινη συμπεριφορά εκ μέρους του Ηλία Παναγιώταρου…» , που όπως αποδείχθηκε από την νέα κατάθεσή του ΔΕΝ διαπίστωσε απολύτως τίποτα, πέραν του γνωστού μένους του στο πρόσωπό μου και σε οτιδήποτε Ελληνικό.

Εν κατακλείδι είναι προφανές και πασίδηλο από τα παραπάνω ότι καμία απολύτως υποψία εμπλοκής μου δεν υφίσταται στην εν λόγω «ξαναζεσταμένη» υπόθεση και το μόνο που κανείς μπορεί να αποκομίσει από αυτή την κλήση για άρση της ασυλίας μου είναι απλά και μόνο η απαράδεκτη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τους πολιτικούς που ευαγγελίζονται την «κάθαρση», αλλά και μια σίγουρη διαφήμιση του ονόματός μου, αφού είναι δεδομένο πως εάν η υπόθεση φτάσει ποτέ στο ακροατήριο, θα αθωωθώ πανηγυρικά!

18/1/2016
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-tou-sunagwnisth-hlia-panagiwtarou-gia-thn-shmerinh-arsh-asulias-to#ixzz3xvH00ifL

Exit mobile version