Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Εφημερίδα των Συντακτών”: Τεκμήριο αθωότητας έχουν και οι παιδεραστές – Μόνο οι Εθνικιστές δεν έχουν!

“Εφημερίδα των Συντακτών”: Τεκμήριο αθωότητας έχουν και οι παιδεραστές - Μόνο οι Εθνικιστές δεν έχουν!

Έναν απρόσμενο(;) σύμμαχο βρήκε ο κατηγορούμενος από το περιοδικό Hot Doc για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης, στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και μέχρι πρότινος (μέχρι τις αποκαλύψεις, δηλαδή) γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού στη ΝΔ.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» και η Αντα Ψαρρά, κάτω από τον τίτλο «Και ένα μικρό σχόλιο», δημοσίευσαν τα εξής: «Η δημοσιοποίηση ακόμα και ακλόνητων στοιχείων για ένα δημόσιο πρόσωπο που αφορούν μία τόσο βαριά κατηγορία, όπως αυτή της παιδεραστίας, πρέπει να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο δρόμο. Ακριβώς για τον λόγο αυτό εξάλλου η δημοσιοποίηση ονομάτων και φωτογραφιών υπόπτων προϋποθέτει ειδική εισαγγελική διάταξη. Η δημοσιογραφική έρευνα γύρω από κυκλώματα που εμπορεύονται ανθρώπους και κυρίως ανήλικους μπορεί να διεξάγεται και να δημοσιοποιείται χωρίς να αποκαλύπτονται τα πλήρη στοιχεία ενός ανθρώπου πριν ακόμα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση ή έστω και να καθίσει ο κατηγορούμενος στο εδώλιο με τόσο σοβαρή κατηγορία και εφόσον οι πράξεις του αφορούν τέτοιας φύσης ζητήματα είναι απαράδεκτο να δημοσιεύονται τα πλήρη στοιχεία του. Δεν είναι λίγες οι φορές που άνθρωποι έφτασαν στο παρελθόν ακόμη και στην απόπειρα αυτοκτονίας ή και στην αυτοκτονία, όταν βγήκαν στο γυαλί ή στον Τύπο προσωπικές ιστορίες που στο τέλος αποδείχτηκαν έως και αβάσιμες. Και βέβαια δεν είναι δυνατόν τέτοια ζητήματα να παρεισφρέουν στην πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων ούτε να ανασύρονται έπειτα από χρόνια, ανάλογα με τις σκοπιμότητες της στιγμής».

Αυτό το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από την τοποθέτηση της Ψαρρά είναι η υπεράσπιση του περιβόητου «τεκμηρίου αθωότητας». Μόνο που έχει πολύ επιλεκτική διάθεση. Πόσες φορές σεβάστηκε τόσο η ίδια όσο και το σινάφι της το τεκμήριο της αθωότητας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Εκδικάστηκε η υπόθεση ή έστω είχε καθίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο εδώλιο, για να χρησιμοποιεί η ίδια τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση»;

Αλλά ξεχάσαμε κάτι βασικό: το ότι ο Γεωργιάδης είναι εξέχων μέλος του «συνταγματικού τόξου» και κατηγορείται «απλώς» για παιδεραστία και όχι για το ανήκουστο και τρομερό έγκλημα να είναι Εθνικιστής… Όσο για το απίστευτο (απ΄όλες τις απόψεις) «τελείωμα» της Ψαρρά «Και βέβαια δεν είναι δυνατόν τέτοια ζητήματα να παρεισφρέουν στην πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων ούτε να ανασύρονται έπειτα από χρόνια, ανάλογα με τις σκοπιμότητες της στιγμής», δεν χρειάζεται να πούμε το αυτονόητο.

Ότι δηλαδή, τέτοια ζητήματα ξεφεύγουν από την οποιαδήποτε «ιδιωτικότητα» και έχουν αναμφισβήτητο δημόσιο χαρακτήρα και ενδιαφέρον! Όταν στο παρελθόν από το ίδιο «σαΐνι» της δημοσιογραφίας έχουμε ακούσει όπως «μωρά στο εδώλιο» και «νεαρός κρατούμενος» για τρομοκράτες από 20 έως 23 ετών και 36 ετών αντίστοιχα, όλα πλέον μπορούμε να τα περιμένουμε. Ακόμη και την ανεξήγητη (;) υπεράσπιση ενός κατηγορούμενου για παιδεραστία.

ΥΓ. Στην διαδικτυακή έκδοση της “Εφ.συν” η Άντα Ψαρρά γράφοντας ένα άλλο κείμενο για το ίδιο θέμα σημειώνει:”Ο Ν. Γεωργιάδης, οι ερωτικές του προτιμήσεις και το παρελθόν του αφορούν τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύονται”. Με άλλα λόγια η παιδεραστία θεωρείται ερωτική προτίμηση! Αυτό είναι το επίπεδο των συκοφαντών της Χρυσής Αυγής!

ΓΙΩΡΓΌΣ ΜΑΣΤΌΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aprosmenh-uperaspish-tou-gewrgiadh-apo-thn-efhmerida-twn-suntaktwn#ixzz3y0f2JmeV

Exit mobile version