Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Σύρος

Την Τετάρτη 20-01-2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων ομιλία με θέμα: ” Το μέλλον ανήκει σε εμάς” από το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Συναγωνιστή Γιώργο Παπαγεωργίου. Στην ιδεολογικού περιεχομένου ομιλία του ο συναγωνιστής πραγματοποίησε μια ιστορική αναδρομή, του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, λέγοντας με παραβολικό τρόπο, την ύπαρξη μιας  “συνταγής” που έχει το χαρακτηριστικό να παραμένει “φρέσκια” και αναλλοίωτη και το κυριότερο να μπορεί να αποβάλλει τυχοδιωκτισμούς και καιροσκοπισμούς στο πέρασμα του χρόνου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ίδρυση της Χρυσής Αυγής από τον Αρχηγό μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και μια “δράκα Συναγωνιστών” οι οποίοι ήταν και παραμένουν πιστοί στην ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε το Κίνημα στα δύσκολα χρόνια της επίπλαστης οικονομικής ευημερίας φτάνοντας μέχρι το 2012 με τη θριαμβευτική του είσοδο στο τύποις Ελληνικό κοινοβούλιο και το πόλεμο που κήρυξε το σύστημα βλέποντας ότι υπάρχει ένα Κίνημα ασυμβίβαστο που δεν φοβήθηκε να αποκαλέσει τους κλέφτες και τους προδότες με το όνομα τους μέσα στο άνδρο της διαφθοράς.

Αυτό και ο λόγος των δολοφονιών, των φυλακίσεων και της συστηματικής συκοφαντήσεως του Κινήματος μας από το ανθελληνικό κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς. Τέλος ανέφερε ότι πρέπει όλοι με Πίστη να πολεμήσουμε πολιτικά το σκοταδισμό των αντιπάλων μας για να ξημερώσει μια νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Η εκδήλωση έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο του Κινήματος.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ερμής», πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλόπιτας των εργαζομένων στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου, κ.κ. Δωρόθεου Β’. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή στο Νότιο Αιγαίο κ. Στράτος Μαύρος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn391#ixzz3y4zAhpr7

Exit mobile version