Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Το τελευταίο περιστατικό Εθνικής ντροπής και ταπείνωσης η προσβολή που δέχτηκε -γελώντας μάλιστα- ο Αλέξης Τσίπρας από τον Βόλφανγκ Σόιμπλε. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Γερμανός επικυρίαρχος και δανειστής του Τσίπρα τον αποκάλεσε ηλίθιο παρουσία δημοσιογράφων και χιλιάδων θεατών από όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα με τον Τσίπρα, τον Κοτζιά, τον Καμμένο, έχει πέσει πάρα πολύ χαμηλά. Ο Ελληνικός λαός στο σύνολό του ντρέπεται για τους ανίκανους που τον κυβερνούν και για τις προσβολές που δέχονται από τους δανειστές τους.

Πιστεύει κανείς ότι αν στην θέση του Τσίπρα ήταν ο Αρχηγός Νικόλαος Μιχαλολιάκος θα ήταν δυνατό να περάσει μία τέτοια προσβολή; Ούτε μία στο εκατομμύριο. Όταν ασκείς πολιτική θα πρέπει πρώτα να εμπνέεις σεβασμό. Ποιός να σεβαστεί τον Τσίπρα και τον Καμμένο που στον ένα χρόνο διακυβέρνησης υπέγραψαν μνημόνια, κατέβασαν τα παντελόνια στους ξένους τοκογλύφους και γέμισαν την Ελλάδα και την Ευρώπη με τζιχαντιστές λαθρομετανάστες; Για μια ισχυρή Ελλάδα, περήφανη που δεν θα δέχεται προσβολές από κανέναν και θα εμπνέει σεβασμό στην θέση των υπαλλήλων των τοκογλύφων και των Αμερικανοσιωνιστών Τσίπρα και Καμμένου, οι Έλληνες  πολίτες πολύ σύντομα θα επιλέξουν την Χρυσή Αυγή και τον άξιο Αρχηγό της Ν.Γ.Μιχαλολιάκο. Για μια Ελλάδα ελεύθερη που θα ανήκει μόνο στους Έλληνες.

Με Τιμή
Ιωάννης Π.

Η Ρωσία παρατάσσει οπλισμένα ρομπότ κατά των τζιχαντιστών στη Συρία

Σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν εκλογική πελατεία, Τσίπρας και Καμμένος προχωρούν σε τρίτο κύμα παράνομων Ελληνοποιήσεων, αφού το πρώτο το είχε κάνει ο δοτός πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και το δεύτερο ο Κωστάκης Καραμανλής. Οι εξετάσεις για την πολιτογράφηση των παράνομων αλλοδαπών που επί χρόνια διαβιούσαν παράνομα στην Ελλάδα, γίνονται στην αμαρτωλή Υπατία, σημείο αναφοράς για την λαθρομεταναστευτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Ήδη στην Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό μιλάμε πια για δεύτερη γενιά  Αλβανών (θυμόμαστε ότι ο Μητσοτάκης με τον προδότη Σαμαρά τους έβαλαν στη χώρα), σε λίγο θα μιλάμε για δεύτερη και τρίτη γενιά Πακιστανών, Αλγερινών, Αφγανών και Συρίων.

Οι προδότες Τσίπρας και Καμμένος δίνουν την χαριστική βολή με τα ανοιχτά σύνορα της χώρας και τους τζιχαντιστές που εισβάλουν ανενόχλητοι σε αυτήν. Η μόνη περίπτωση να αλλάξει αυτή η κατάσταση, είναι να επικρατήσει και να αναλάβει η Χρυσή Αυγή την εξουσία στην Ελλάδα. Μόνο τότε θα απαλλαγούμε από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης που μας επιβάλλουν κάθε μέρα οι δυο συνέταιροι της καταστροφής Τσίπρας και Καμμένος και μόνο τότε η Ελλάδα θα ανήκει στους Έλληνες. Ζήτω η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Γεωργία Κ.Π.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο πληρώνουμε τις συντάξεις των εθνοπατέρων!

Το παιδί της καρπαζιάς o Tσίπρας.  Μπροστά του, τον χαρακτηρίζει ανόητο ο κυνικός Σόιμπλε.  Στην καπιταλιστική σύναξη του Νταβός όπου η διεθνής ολιγαρχία αποφασίζει ποιοι θα ζήσουν και ποιοι θα εξοντωθούν. Σε κοινό πάνελ με τον αλαζόνα Γερμανό υπουργό οικονομικών.  Εκεί, που μιλούν για τη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα στην Ευρώπη. Εκεί, που ο Έλληνας Πρωθυπουργός μιλά σαν υποτακτικός άβουλος επαίτης και που η κυβέρνηση του και ο ίδιος  κατάλαβαν ότι δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν.

Σ.Μ.

Υπουργός Αμύνης του Ισραήλ: Μεταξύ Ιράν και Isis προτιμάμε το δεύτερο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-24-ianouariou-2016#ixzz3y7igExqS

Exit mobile version