Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η απάντηση των Εθνικιστών στην οικονομική πολιτική των «δυνατών» του Νταβός

Η απάντηση των Εθνικιστών στην οικονομική πολιτική των «δυνατών» του Νταβός

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας “Εμπρός”, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά

Αυτήν την εβδομάδα, κάπου 3.000 «δυνατοί» του κόσμου, συναντήθηκαν στο ετήσιο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας. Μεταξύ των αποφάσεών τους περιλαμβάνεται η προώθηση της «Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης», με έμφαση στην ηλεκτρονική επανάσταση και τις νέες τεχνολογίες. Η επίτευξη των πολλά υποσχόμενων στόχων τους, έχει ένα τίμημα.

Το παράδοξο είναι πως οι άνθρωποι, τους οποίους αφορούν αυτές οι αποφάσεις, αγοράζουν το προϊόν των «σοφών», των πλουσίων, των εταιριών, των τραπεζιτών, των πολιτικών και επιστημονικών τους υπαλλήλων, χωρίς να γυρίσουν το καρτελάκι και να διαβάσουν την τιμήΚαι η τιμή αυτή γράφει πως πάνω από 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, κυρίως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η αύξηση της ανεργίας προβλέπεται, ή για να είμαστε ακριβείς, προγραμματίζεται να είναι ιδιαίτερα υψηλή στον τομέα της υγείας.

Αν και τρομακτική στο μέγεθός της, δεν μας εκπλήσσει η πρόβλεψη αυτή. Η κατάργηση του κράτους προνοίας, την οποία διαπιστώνουμε στην Ελλάδα των μνημονίων, σε συνδυασμό με την εξόντωση των ελευθέρων επαγγελματιών, των μισθωτών και των συνταξιούχων, μαζί με το πολυπληθές των ολοένα περισσότερων ανασφάλιστων Ελλήνων πολιτών, θα έχει πράγματι ως αποτέλεσμα την υψηλή ανεργία ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Την ίδια ώρα αναφορά της τράπεζας UBS εν όψει του Φόρουμ του Νταβός προβλέπει αύξηση της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη, 18 εκατομμύρια, συγκεκριμένα, τα επόμενα δέκα χρόνια.

Επιπλέον, ο ιδρυτής του ΔΟΦ, Klaus Schwab, δήλωσε ξακάθαρα: «Το κυρίαρχο κράτος είναι πλέον άνευ αντικειμένου». Έχουμε λοιπόν την εξίσωση: προγραμματισμένη ανεργία + νέες τεχνολογίες+μετανάστες + κατάργηση των κρατών. Αποτέλεσμα, ο νέος κόσμος της νέας παγκόσμιας τάξης.

Απέναντι στην επέλαση του «μοντέρνου κόσμου», μόνη απάντηση είναι η επανάσταση ενάντιά του. Είναι η θέση των Εθνικιστών για ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, για την καλλιέργεια της γης, για την στήριξη του αγρότη, του κτηνοτρόφου, αλλά και του βιοτέχνη. Είναι όχι η επιστροφή στο παρωχημένο, αλλά η αναγέννηση της κοινωνίας, είναι η αυτάρκεια. Είναι η αγάπη της γης των πατέρων μας, από την οποία πηγάζουν όλα τα παράγωγα.

Οι μαζάνθρωποι υποκύπτουν στην προπαγάνδα και στα συστήματα ψυχολογικού εκβιασμού, φοβούνται και ακολουθούν. Οι άνθρωποι της παράδοσης αντιστέκονται. Οι εθνικιστές ανοίγουν τον δρόμο για το εθνικό χωριό, στον αντίποδα του παγκόσμιου. Ο δρόμος είναι μακρύς. Ας ανοίξουμε το βήμα μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-apanthsh-twn-ethnikistwn-sthn-oikonomikh-politikh-twn-dunatwn-tou-ntabos#ixzz3yAENIK65

Exit mobile version