Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ποτέ ξανά αριστερά. Μας έδειξε και η αριστερά πόσο αντικειμενική και αξιοκρατική είναι. Έσπασαν όλα τα ρεκόρ σε προσλήψεις, ότι κατέστρεψε όλα αυτά τα χρόνια την Ελλάδα αυτοί το κάνουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο. Όπως ακριβώς οι προηγούμενοι Άντε να φύγουν οι ανίκανοι, όνομα και πράμα που το μόνο που τους νοιάζει είναι να ψηφιστούν οι νόμοι για τους ανώμαλους λες και είμαστε υποχρεωμένοι να τους βλέπουμε κάθε μέρα στη τηλεόραση. Εντάξει δεν είπαμε και τίποτα στο σπίτι τους ας κάνουν ότι νομίζουν αλλά να μένει εκεί στο σπίτι τους. Δεν είναι ανάγκη να βγαίνουν και να το δείχνουν στα παιδιά μας, αυτό το μέλλον θέλουμε να τους δώσουμε; Και το βασικότερο να παίρνουν τα κονδύλια και τα επιδόματα μην τυχόν και πεινάσουν οι λαθρομετανάστες. Για πότε βρήκαν κονδύλια για επιδοτήσεις ενοικίων και συσσίτια για τους ξένους αλλά για τους Έλληνες που τρέχουν για μια σακούλα ντομάτες όποτε μοιράζουν δωρεάν τίποτα. Και είσαι και ρατσιστής εάν μοιράσεις μόνο στους συμπατριώτες μας πλέον. Η απόλυτη ξεφτίλα και ο Τσίπρας το βιολί του…. οι ξένοι και οι ξένοι…έλεος πια μακάρι να κοιτούσαν και τους Έλληνες με τόση στοργή. Τα ισοπέδωσαν όλα πια ήθη και έθιμα, τους φταίει η θρησκεία…τους φταίνε τα έθιμα…Αν δεν σας αρέσει να πάτε στο Πακιστάν εκεί να είστε σίγουροι θα σας αφήσουν να κάνετε ότι θέλετε, αφού εμείς εδώ είμαστε τόσο ρατσιστές. Άντε όσο πιο γρήγορα πέσουν τόσο το καλύτερο για την χώρα να ανασάνει από την δυσωδία των συνδικαλιστών – τεμπέληδων που μας κυβερνάει. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

με εκτίμηση,
Νικόλαος Λ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ο Σύριζα ξεπουλάει την χώρα – Έπρεπε να κάνει μνημόσυνο αντί για εορτή ΒΙΝΤΕΟ

Σας γράφω αυτή την επιστολή ως απεγνωσμένη προσπάθεια, σε μια απόλυτη αδικία που πρόκειται να γίνει και αφορά όλους τους δημοσίους μισθωτούς, και θα προσπαθήσω πολύ περιεκτικά να σας πω το πρόβλημα που αφορά ΟΛΟΥΣ ! Με το νέο μισθολόγιο που θα εφαρμοστεί από 1-1-2016 οι κρατήσεις υπολογίζονται στον μισθό που έπαιρνες στις 31-10-2011 και ΟΧΙ στον μισθό που θα πάρεις τον τρέχοντα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο μισθός τότε ήταν υψηλότερος, αφού πλέον έχει μειωθεί κατά 50% σε ετήσια βάση, άρα και υψηλότερες κρατήσεις. Αυτό σημαίνει 50 έως και 150 ευρώ μειωμένο μισθό. Και όχι αύξηση που θέλουν να εμφανίζουν. Περιμέναμε με το νέο μισθολόγιο που θα εφαρμοστεί από 1-1-2016 να «ξεπαγώσουν» οι κρατήσεις που είναι παγωμένες στον μισθό που έπαιρνε ο μισθωτός στις 31-10-2011 και να εφαρμοστούν στον μισθό που θα πάρεις και όχι σε μισθό που δεν λαμβάνεις. Ευνοημένοι είναι τα δικά τους παιδιά που π.χ έγιναν διευθυντές ή οτιδήποτε άλλο και παίρνουν επίδομα θέσης, ο μισθός τους δεν θα έχει κρατήσεις στον νέο μισθό αλλά στο 2011. Και όσοι ήταν διευθυντές το 2011 να πληρώνουν κρατήσεις σε μισθό έχοντας επίδομα θέσης που δεν παίρνουν πια. Είναι παγκόσμια πρώτη αυτό, να γίνονται κρατήσεις σε μισθό που δεν παίρνεις! Πρώτη φορά αριστερά, ας ελπίσουμε και τελευταία.

Γ. Μιχάλης
Καθηγητής Πληροφορικής
Μηχανικός Η/Υ ΕΜΠ

Μνημονιακά Γενέθλια Σύριζα: Υποσχέσεις, ψέμματα και θράσος από τον Τσίπρα

Τέσσερα εκατομμύρια, ακούγεται ότι είναι ο αριθμός των εισβολέων που θα περάσει φέτος. Κάντε πρόσθεση με τους ήδη υπάρχοντες. Γιατί σαν λαός έχουμε τη τάση να ξυπνάμε και να ασχολούμαστε μόνο με το παρών και όχι με το παρελθόν. Γιατί στην Ελλάδα υπήρχαν περίπου τρία με τέσσερα εκατομμύρια ξένοι προς της σημερινής καταστάσεως. Βλέπουμε ότι όλοι γύρω κλείνουν σύνορα, και το αποτέλεσμα είναι φρικαλέο. Φυσικά όλες οι ΜΚΟ αφού επιτελέσουν το έργο τους σαν γνήσιοι γενίτσαροι ξαφνικά θα εξαφανιστούν. Και μένουμε εμείς και αυτοί σε ένα κλειστό δωμάτιο.

Β. Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-25-ianouariou-2016#ixzz3yD6YpgGf

Exit mobile version