Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πόσα προσφυγάκια λέτε πως θα μετεγκατασταθούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στον Ιανουάριο;

Πόσα προσφυγάκια λέτε πως θα μετεγκατασταθούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στον Ιανουάριο;

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή κάποιοι… κακόβουλοι (ξέρετε τώρα εσείς, πρόκειται για… φασίστες, ναζιστές και ρατσιστές), διαδίδουν ότι το περιβόητο πρόγραμμα μετεγκατάστασης προσφύγων (ή όσων δηλώνουν πρόσφυγες…) από την Ελλάδα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει σταματήσει, σας πληροφορούμε ότι συνεχίζεται κανονικά!

Μάλιστα, το πρόγραμμα του Ιανουαρίου περιέχει πέντε ομαδικές μετεγκαταστάσεις.

Η πρώτη μετεγκατάσταση για το 2016 έγινε την περασμένη εβδομάδα, όπου… 2 (και ολογράφως: δύο!) προσφυγάκια πήγαν στην Πορτογαλία. Χθες έφυγε για την Ιρλανδία μια δεκαμελής οικογένεια από τη Συρία, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα ακολουθούν 20 πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία (τέσσερις οικογένειες και ένας ασυνόδευτος ανήλικος), οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Φινλανδία.

Την ίδια μέρα θα φύγουν και επτά οικογένειες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία για τη Γαλλία (συνολικά 43 άτομα). Θα ακολουθήσει άλλη μία αποστολή στη Γαλλία στις 29 Ιανουαρίου με 51 πρόσφυγες από τη Συρία, το Ιράκ και την Ερυθραία.

Σύνολο: 126 νοματαίοι! Δεν είναι… θαύμα;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/posa-prosfugakia-lete-pws-tha-metegkastathoun-se-alles-chwres-ths-eurwphs-m#ixzz3yGLaulrT

Exit mobile version