Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους αγρότες: Στα μπλόκα Μικροθηβών και Νίκαιας Συναγωνιστές της Τ.Ο. Φαρσάλων

Τα μπλόκα των Μικροθηβών και της Νίκαιας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Τ.Ο. Φαρσάλων. Οι συναγωνιστές συζήτησαν με τους αγρότες των μπλόκων και είδαν την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των αγροτών μετά τα απανωτά μνημόνια.

Δυστυχώς ο δυναμικότερος παραγωγικός κλάδος της Ελλάδας μπήκε στο στόχαστρο των ξένων αφεντάδων και των ντόπιων υποτακτικών τους. Αν αφανιστούν η γεωργία και η κτηνοτροφία, η Ελλάδα τελειώνει!

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό τους, γιατί χωρίς πρωτογενή τομέα  δεν υπάρχει ανάπτυξη. Η πατρίδα μας χρειάζεται μια εθνική κυβέρνηση για να βγει από τα μνημόνια, να παραμείνουν τα χωράφια στους ιδιοκτήτες τους, να παράξουν πλούτο για να πάρει μπρος η μηχανή της ανάπτυξης και να ορθοποδήσει και η Πατρίδα  μας.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι δίνουν αγώνα επιβίωσης όπως και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Δεν μπορούν να πληρώσουν τα απανωτά χαράτσια και κυριολεκτικά πολλοί δεν έχουν ούτε να φάνε. Επιτέλους σκύψτε στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και μην σκύβετε στους ξένους αφεντάδες σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/t.o.-farsalwn-sta-mploka-twn-mikrothhbwn-kai-ths-nikaias#ixzz3yGiZvBZm

Exit mobile version