Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαχρονική η δουλικότητα της ψευτοδεξιάς στο ΚΚΕ – Προσκύνησε τον Κουτσούμπα ο Κούλης

Διαχρονική η δουλικότητα της ψευτοδεξιάς στο ΚΚΕ - Προσκύνησε τον Κουτσούμπα ο Κούλης

Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον από την πρόσφατη συνάντηση του νέου αρχικαρεκλάρχη της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα δερβέναγα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, αυτό είναι τα όσα δήλωσε ο πρώτος. Συγκεκριμένα, ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αποδοχή της πρόσκλησης και χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω και με την επίσημη νέα ιδιότητά μου ως πρόεδρος της ΝΔ. Όπως είναι γνωστό, έχουμε πολύ μεγάλες ιδεολογικές διαφορές με το ΚΚΕ, υπάρχει όμως απόλυτος σεβασμός στην ιστορική διαδρομή και με το θεσμικό του ρόλο. Και παρά τις διαφορές πίστευα και πιστεύω ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ένα δίαυλος επικοινωνίας και συζήτησης με τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου, όποιες κι αν είναι οι ιδεολογικές καταβολές».

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη ξεπερνούν την οποιαδήποτε τυπική αβροφροσύνη, αποδεικνύοντας της διαχρονική δουλική συμπεριφορά των φιλελεύθερων απέναντι στο ΚΚΕ. Εδώ δεν υπάρχει απλώς το συνεχές σύνδρομο κατωτερότητας που διέπει τη ΝΔ απέναντι στην αριστερά, αλλά μια πλήρη ηθική και πολιτική συντριβή. Εκφράσεις όπως «απόλυτος σεβασμός στην ιστορική του διαδρομή και το θεσμικό του ρόλο», οι οποίες αναφέρονται στο ΚΚΕ, προκαλούν τόσο αηδία όσο και ανατριχίλα.

Η ιστορική διαδρομή του ΚΚΕ εμπεριέχει δολοφονίες χιλιάδων Ελλήνων και απόπειρα βίαιης κατάληψης της εξουσίας, με απώτερο σκοπό την μετατροπή της Χώρας σ’ ένα ακόμη εξάρτημα του σοβιετικού ιμπεριαλισμού. Ο Μητσοτάκης, που δεν έχει την παραμικρή διάθεση διαλόγου με την πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Όχι μόνο γιατί και από την δική μας μεριά δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο συζήτησης, συμφωνίας ή συναίνεσης με τη ΝΔ, αλλά επειδή επί της ουσίας το φιλελεύθερο αυτό κόμμα και το ΚΚΕ μπορεί να έχουν διαφορά απόψεων στο οικονομικό πεδίο, αλλά στα εθνικά ζητήματα και στα θέματα εκείνα που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της Κοινωνίας έχουν ταυτόσημες απόψεις.

Ο διεθνισμός, ο πολυπολιτισμός, η εκμηδένιση του Έθνους – Κράτους, η άρνηση της έννοιας της κοινής καταγωγής των Ελλήνων, όλα αυτά αποτελούν κοινή συνισταμένη και για τους δύο αυτούς φορείς, αφού φιλελευθερισμός και μαρξισμός βαδίζουν χέρι – χέρι στον κοινό ανθελληνικό τους δρόμο.

Ας τα έχουμε υπόψιν αυτά όταν οι διάφοροι κομματάρχες της ΝΔ θα επιχειρούν να κοροϊδέψουν εκ νέου αρκετούς Έλληνες, προκειμένου να φύγουν από την εξουσία οι… κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-mhtsotakh-apolutos-sebasmos-sthn-istorikh-diadromh-tou-kk#ixzz3yHjcb8kh

Exit mobile version