Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Σε μια κυνική, άνευ προηγουμένου, δήλωση προέβη ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Κοτζιάς.  Σε συνέντευξη του σε γερμανική εφημερίδα είπε ότι κόβουν τις συντάξεις των Ελλήνων διαλύοντας το κοινωνικό κράτος για χάρη των λαθρομεταναστών. Προς τέρψη λοιπόν των διεθνιστικών ιδεοληψιών και της ιδεολογίας των ανύπαρκτων συνόρων έχουν ξοδέψει μέχρι σήμερα 2 δισ. ευρώ για την λαθρομεταναστευτική πολιτικής τους. Λες και τα χρήματα αυτά είναι κτήμα τους και έχουν την δυνατότητα να τα ξοδεύουν όπως θέλουν χωρίς να δίνουν σε κανένα λογαριασμό. Έχουν φέρει τη κοινωνία στα όρια της και το μόνο που ξέρουν είναι να βάζουν φόρους χωρίς αντίκρισμα. Αλλά λογαριάζουν χωρίς το ξενοδόχο όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Σ.Μ.

Άγριο κράξιμο και στο μπλόκο της Ημαθίας! Αγρότες γιούχαραν Συριζαίους βουλευτές – ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά η ομιλία του Τσίπρα ήταν απλώς ένα  μεγάλο κατηγορώ για τους προηγούμενους, χωρίς να πει αυτά που έκανε και τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον αυτός. Τώρα δεν αφήνουν την κουτάλα οι αριστεροί, ήρθαν στην εξουσία και θα θελήσουν να παραμείνουν με όποιο κόστος για την πατρίδα. Για το ότι μας φόρτωσε με τρίτο μνημόνιο και νέες δυσβάσταχτες φορολογήσεις δεν είπε τίποτε. Επιτέλους, ας ελπίσουμε ότι ο λαός να κατάλαβε και τον Τσίπρα, καθώς είναι μια από τα ίδια με τους προκατόχους του και ακόμη χειρότερος. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Μ.

Πόσα προσφυγάκια λέτε πως θα μετεγκατασταθούν σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στον Ιανουάριο;

Ποιος σας είπε βρε αποτυχημένοι ότι θέλουμε να μείνουμε στην ευρωζώνη, η οποία μόνο φτώχεια και απελπισία έχει φέρει στους Έλληνες; Τι μας πρόσφερε η Ευρώπη εκτός από την μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους που παρά τα πέντε χρόνια εφαρμογής του μνημονίου το χρέος αυξάνεται; Γιατί μας απειλείτε με αυτό που είναι η σωτηρία μας; Η έξοδος από την ευρωζώνη θα φέρει την απεμπλοκή από τους ξένους δανειστές και θα πάρουμε πίσω τη χώρα μας. Λίγη αιδώς επιτέλους!

Ματίνα Κ.

Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης προς Αγρότες: Ξεχάστε αυτά που λέγαμε προεκλογικά… Τώρα έχουμε Μνημόνιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-26-ianouariou-2016#ixzz3yInbWyv8

Exit mobile version