Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Φλώρινα, Κεφαλλονιά

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε ομιλία για την κρίση των Ιμίων. Ο συναγωνιστής Νικήτας Παπαδημητρόπουλος μας έκανε μια αναδρομή για την κρίση των Ιμίων που ξεκίνησε στις 26/12/1995 όταν Τουρκικό φορτηγό πλοίο προσάραξε σε αβαθή ύδατα στις ακατοίκητες βραχονησίδες των Ιμίων. Ο καπετάνιος αρνήθηκε να ρυμουλκήσουν το πλοίο οι ελληνικές αρχές ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε Τουρκικά χωρικά ύδατα. Τελικά το πλοίο αποκολλήθηκε από ελληνικό ρυμουλκό. Έτσι άρχισαν όλα.

Η κρίση των Ιμίων ήταν πολύ οδυνηρή. Η θυσία των Πεσόντων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού την 31η Ιανουαρίου 1996, Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού, στέλνει ένα διαρκές μήνυμα αυταπάρνησης και αφοσίωσης στην πατρίδα, αποτελεί παράλληλα για την ελληνική κοινωνία,τα ον πολιτικό κόσμο και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σύγχρονη παρακαταθήκη.20 χρόνια μετά οι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο παραμένουν, και η θυσία των ηρώων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού μας στέλνουν το μήνυμα της  Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα μας.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας συναγωνιστής Γεώργιος Γιαννακόπουλος μας ενημέρωσε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα μας. Η Τ.Ο. Καλαμάτας σύσσωμη θα συμμετάσχει στην συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης  ΤΟ Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 ώρα 7μ.μ στο μνημείο των ΙΜΙΩΝ – έμπροσθεν της  λέσχης Αξιωματικών στην Αθήνα.

Η Τοπική Οργάνωση Φλώρινας δήλωσε παρούσα  και συμπαραστάτης του αγώνα των αγωνιούντων αγροτών του ακριτικού Νομού στο μπλόκο του κόμβου Αντιγόνου. Παγερός ο καιρός, παγερό και το μέλλον της αγροτιάς.

Σε μια πολύ ζεστή και γνήσια χρυσαυγίτικη συνεστίαση, πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιττας της Τ.Ο. Κεφαλονιάς & Ιθάκης, την Κυριακή 10/1/2016, σε εξοχικό κέντρο της Κεφαλονιάς. Τα τριάντα και πλέον μέλη του Πυρήνα που παρευρέθησαν, υποδέχθηκε ο Γραμματέας της τοπικής, Δάβουλος Χρήστος, ο οποίος στο σύντομο λόγο του, αφού αναφέρθηκε στη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων λειτουργίας της Τ. Ο. με μεγάλο έργο και τεράστιες επιτυχίες σε εκλογικό επίπεδο για τα πολιτικά δεδομένα της Κεφαλονιάς, κάλεσε τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες να εντείνουν τον Αγώνα και να είναι έτοιμοι για όλα μέσα στο 2016.

Στη συνέχεια, αφού διάβασε το μήνυμα του Αρχηγού για τη νέα χρονιά, έκοψε τη Βασιλόπιττα, με το φλουρί να πέφτει στον Συναγωνιστή Κατσαρό Διονύσιο, ο οποίος έλαβε για δώρο το νέο καταπληκτικό μπλουζάκι του Πυρήνα Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Ευχόμαστε για το 2016 να είναι μια καλή χρονιά, όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι για να γίνει αυτό δεν φτάνουν μόνο οι κλασικές βαρύγδουπες, γεμάτες ψεύτικη καλοσύνη και αισιοδοξία, ευχές, αλλά πραγματικοί εθνικοί αγώνες με οποιοδήποτε κόστος, προκειμένου να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες της και να ζήσει ο λαός μας ελεύθερος ξανά, ως Έλληνες.

Τώρα που οι κομισάριοι μιας ισχνής αριστερής μερίδας του λαού προδίδουν για άλλη μια φορά την Ελλάδα και η ψοφοδεξιά  τους στηρίζει εμπράκτως, με συμμετοχή στην κυβέρνηση και με ανύπαρκτη αντιπολίτευση, επιλέγοντας μάλιστα πάλι έναν Μητσοτάκη για στήσει ένα νέο «βρώμικο ’89» μαζί με τους αριστερούς, όπως τότε, για να συνεχιστεί το σχέδιο υποδούλωσης και οριστικής εξαφάνισης του Ελληνισμού, η ανάγκη γιγάντωσης του Εθνικιστικού Κινήματος, ως μοναδική δύναμη αποτροπής στα σχέδιά τους, είναι πιο επιτακτική παρά ποτέ. Οι Χρυσαυγίτες, οι μοναδικοί πλέον υπερασπιστές της Ελλάδας, είμαστε πάντα εδώ, πιστοί στον όρκο που δώσαμε στα κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά, έτοιμοι  από καιρό για τον υπέρ Πίστεως και Πατρίδος Αγώνα και καλούμε σε γενικό προσκλητήριο τους Υγιείς Έλληνες να συμπαραταχθούν στο πλευρό μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn394#ixzz3yLpY4Uxq

Exit mobile version