Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οργιάζουν οι παράνομες ΜΚΟ στην Λέσβο υπό την προστασία των “αλληλέγγυων” συριζαίων

Οργιάζουν οι παράνομες ΜΚΟ στην Λέσβο υπό την προστασία των “αλληλέγγυων” συριζαίων

Ανεξέλεγκτη και απαράδεκτη είναι η κατάσταση με τις αμέτρητες ΜΚΟ οι οποίες δρουν στη Λέσβο και κυριολεκτικά έχουν ξεσαλώσει. Κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν λιμενικοί για το όλο θέμα «Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δρουν ανεξάρτητα, επιχειρώντας συχνά να υποκαταστήσουν το Λιμενικό και την Αστυνομία στο έργο τους. Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρά τους, αλλά είναι σαφές ότι προσπαθούν να διευκολύνουν τον οποιοδήποτε όχι μόνο να εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, αλλά και να φτάσει χωρίς καμία καταγραφή ή αδειοδότηση στην Αθήνα».

Ακόμη και εθελοντές στην υποδοχή των λαθρομεταναστών ομολογούν ότι «ακόμα και τώρα που μιλάμε σημειώνονται περιστατικά ανταγωνισμού στις παραλίες. Ξένοι εθελοντές αντιμετωπίζουν την κάθε παραλία λες και είναι τσιφλίκι τους», καθώς και ότι «ξένη ΜΚΟ συμβουλεύει τους μετανάστες να δηλώσουν ψευδώς ως χώρα καταγωγής τους τη Συρία και συχνά τους προτρέπει να καταστρέψουν τα έγγραφά τους».

Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα που καταγγέλλει λιμενικός γύρω από τη συμπεριφορά στελεχών του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία παρεμβαίνουν στο έργο των διωκτικών και ανακριτικών αρχών: «Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε κυριολεκτικά υποστεί μπούλινγκ, τη στιγμή που παλεύουμε υπό δύσκολες συνθήκες να κάνουμε τη δουλειά μας. Υπάρχουν αμέτρητα περιστατικά αυθαίρετων ενεργειών από πλευράς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία ποντάρουν στην κατανοητή δυσκολία μας να αντιδράσουμε όπως θα έπρεπε».

Όλα αυτά έχουν άμεσο συσχετισμό με ένα παράτυπο σύστημα διακίνησης, το οποίο επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να οδηγούνται στην Αθήνα, παρότι δεν διαθέτουν κανενός είδους διαπίστευση, μια και δεν έχουν καταγραφεί πουθενά. Αξιωματικός του Λιμενικού λέει ότι η τύχη αυτών των ανθρώπων είναι προκαθορισμένη: «Αρχικά επιχειρούν να φτάσουν στην Ειδομένη και από εκεί να περάσουν στα Σκόπια για να φτάσουν στην Κεντρική Ευρώπη. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα τα καταφέρουν και θα επιστρέψουν ξανά στην Αθήνα. Μη θέλοντας να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και μη έχοντας εναλλακτική δίοδο διαφυγής προς την Ευρώπη, κατά κανόνα θα μείνουν εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα, οξύνοντας τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα».

Επί της ουσίας, δηλαδή, η κυβέρνηση «κλείνει το μάτι» σ΄όλους όσοι επιθυμούν και πράττουν όσο μπορούν την μετατροπή της Χώρας σ΄ένα απέραντο χωνευτήρι λαών και μια πολυπολιτισμική χοάνη που θα «ζυμώσει» διάφορες εθνότητες στην προσπάθεια δημιουργίας ενός αλλοπρόσαλλου πληθυσμού ανθρώπων, με όσες τραγικές συνέπειες θα έχει κάτι τέτοιο για την Πατρίδα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-tis-plates-ths-kubernhshs-oi-mko-orgiazoun-sthn-lesbo#ixzz3yMy3MuRw

Exit mobile version