Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “προσφυγιά” ξαναχτυπά: Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε θανάσιμα 22χρονη στην Σουηδία

Η “προσφυγιά” ξαναχτυπά: Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε θανάσιμα 22χρονη στην Σουηδία

Τα ανήλικα “προσφυγόπουλα” που τα πρόσωπα τους φιγουράρουν στα δελτία ειδήσεων προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη, έριξαν την μάσκα του κατατρεγμένου αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό του στυγνού εγκληματία.

Σε κέντρο διαμονής ασυνόδευτων προσφύγων ηλικίας από 14 έως 17 ετών κοντά στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, 15χρονος “πρόσφυγας” μαχαίρωσε θανάσιμα 22χρονη εργαζόμενη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Τόμας Φαξμπόργκ τέτοιου είδους περιστατικά γίνονται όλο και πιο συχνά καθώς σε σχέση με το 2014, το 2015 έχουν διπλασιαστεί οι σεξουαλικές επιθέσεις από νεαρούς πρόσφυγες, ενώ οι συμμορίες “μεταναστών” που δρουν στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης κλέβουν και παρενοχλούν γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της αστυνομίας στη Σουηδία μόλις πρόσφατα ζήτησε επιπλέον προσωπικό 4.000 αστυνομικών για να αντιμετωπίσει την απειλή των τρομοκρατικών επιθέσεων, για την καλύτερη φύλαξη των κέντρων προσφύγων και για τις απελάσεις των μεταναστών. Η Σουηδία των περίπου 9,8 εκατομμυρίων πολιτών έχει μέσα στο 2015 δεχθεί 160.000 αιτούντες άσυλο με εμφανής τις τραγικές συνέπειες οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τα ποσοστά της εγκληματικότητας στην χώρα στα ύψη.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων πολιτών αυτήν την στιγμή υποδέχεται και φιλοξενεί πάνω από 500.000 λαθρομετανάστες είναι εύκολο να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι πρόκειται να επακολουθήσει τόσο στον ήδη κατεστραμμένο κοινωνικό ιστό της χώρας όσο και στην ενίσχυση της εγκληματικότητας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prosfugia-janachtupa-lathrometanasths-machairwse-22chronh-sthn-souhdia#ixzz3yNqx9Zrd

Exit mobile version