Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε αν είμαστε Έλληνες ή προδότες. Το τυράκι μπήκε στην φάκα και δεν είναι άλλο από την διαγραφή του χρέους με αντάλλαγμα την εξαφάνιση της πατρίδας μας, την λειτουργία δηλαδή κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην καρδιά της χώρας, στην Αθήνα. Όποιος θεωρεί ότι αυτό το κέντρο κράτησης δεν θα γίνει μια δεύτερη Αμυγδαλέζα όπου οι διάφοροι “ανθρωπιστές” θα σπεύσουν να απελευθερώσουν τους κατατρεγμένους “πρόσφυγες” πλανάται πλάνην οικτρά. Όχι μόνο θα τους απελευθερώσουν αλλά θα τους αφήσουν και ανενόχλητους να εγκατασταθούν μέχρι και στο τελευταίο χωριό, βάζοντας έτσι στην τελική ευθεία το σχέδιο αφανισμού της Πατρίδας μας και ό,τι ελληνικού πολιτισμικού στοιχείου άντεξε στα βάθη των αιώνων. Πόσο κοστίζει Έλληνα η Ιστορία σου; Πόσο η κληρονομιά σου; Πόσο τα παιδιά σου; Το χρέος σου δεν είναι απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους και στα εγχώρια παπαγαλάκια τους, το χρέος σου είναι αυτό απέναντι στην ράτσα σου. Ας σταματήσουμε να είμαστε θύματα κι ας πάρουμε τη γη στα χέρια μας, ας στείλουμε στο καλάθι των αχρήστων τους προδότες που πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου κι ας σταθούμε δίπλα στην μόνη δύναμη εθνικής αντίστασης. Την Χρυσή Αυγή.

Μ.Τ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγωνιζόμενων Ελλήνων αγροτών – Συνεχής παρουσία Συναγωνιστών στα μπλόκα

Έχω την απορία πως θα διαχειριστούνε οι αγρότες την πονηρή και συνάμα αισχρή πρόταση του Υπουργού Αποστόλου σήμερα. «Πρέπει μια συνταξούλα 280-260 ευρώ να δίνεται σε όλους αδιακρίτως αν είναι ή δεν είναι ασφαλισμένοι και η βασική σύνταξη που έχουν σήμερα οι αγρότες 310 ευρώ να την ανεβάσουμε στα 384 ευρώ». Θέλω να πιστεύω ότι θα σκεφτούν Εθνικά και όχι μεροληπτικά υπέρ κάποιου πονηρού πολιτικάντη ή συνδικαλιστή που θα θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα γιατί εκεί θα έχουνε κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα. Θα περιμένουνε να πάνε στα 70 για να πάρουνε μια ψωροσύνταξη, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια θα έχουνε πληρώσει χιλιάδες ευρώ σε εισφορές; Και πότε θα θέλουνε να χαρούνε την σύνταξη τους; Όταν πλέον θα έχουνε λιώσει πάνω στα τρακτέρ και δεν θα μπορούνε να σηκωθούνε από το κρεβάτι; Και συν τοις άλλοις, δεν θα υπάρχει και κομπόδεμα με τόσες εισφορές τόσα χρόνια. Με τι θα παίρνουνε τα φάρμακά τους; Πώς θα συντηρήσουνε τις περιουσίες τους; (αν δεν τους τις έχουνε αρπάξει)!  Γι αυτό Έλληνα Αγρότη, μην κάνεις βήμα πίσω και μην σε τουμπάρουνε οι ψεύτικες υποσχέσεις της συγκυβέρνησης Σύριζα ούτε των άλλων συνεργών της (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΑΝΕΛ κτλ). Όλα τα γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη, και μόλις γυρίσεις το μοτέρ σου να φύγεις “ικανοποιημένος”, αυτοί οι ίδιοι που πίστεψες και χειροκρότησες, θα σου “ακινητοποιήσουν” το μοτέρ και θα σε “γδέρνουν” μέχρι να τους παραδώσεις τα πάντα. Ο αγώνας για την ανατροπή όλων των δυναστών της χώρας, είναι στο χέρι σου, αρκεί να πιστέψεις ότι υπάρχει η Εθνική δύναμη που λέγεται Χρυσή Αυγή, και μόνο αυτή θα σε στηρίξει. Όλοι οι άλλοι θέλουν τον αφανισμό σου. Να πάρουνε τα ζώα σου, τα χωράφια σου και να σε οδηγήσουν στην εξαθλίωση. Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς Έλληνα αγρότη. Ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά, όλοι εκτελούνε τις εντολές του αφανισμού σου. Κάνε λοιπόν το Εθνικό σου καθήκον, και ακολούθησε τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά μας και το μέλλον αυτής της χώρας. Εσύ σπέρνεις το σπόρο, εσύ τον μεγαλώνεις και εσύ τον μαζεύεις. Κρατάς το μέλλον της Εθνικής μας παραγωγής, το μέλλον της ανάπτυξης της χώρας στα χέρια σου. Το μοναδικό όπλο για την Ελλάδα της κρίσης. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙΣ, ΣΚΕΨΟΥ ΕΘΝΙΚΑ.

Σπύρος Μ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοι

Καθημερινά, διαπιστώνουμε  πως οι κυβερνώντες δεν έχουν καμιά επαφή με τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ζώντας οι ίδιοι μέσα στη χλιδή και τα προκλητικά προνόμια που νομοθετούν οι ίδιοι για τον εαυτό τους.  Αυτό απέδειξε η ομιλία Αλέξη Τσίπρα στο στενό κομματικό του ακροατήριο το οποίο συγκεντρώθηκε από όλη την Ελλάδα και στην πλειοψηφία τους ήταν ηλικιωμένοι.  Δεν απάντησε καν στα καυτά, καθημερινά προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες και ασχολήθηκε με το τι έκαναν οι προηγούμενοι. Τελικά δεν είναι πρώτη φορά αριστερά, αλλά πέμπτη φορά ΠΑΣΟΚ αν κρίνουμε από τα ψέματα που αραδιάστηκαν στο γήπεδο.

Μ.Σ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια επί 20 χρόνια τους Ήρωες των Ιμίων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-27-ianouariou-2016#ixzz3yOktS0ci

Exit mobile version