Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Γρεβενά, Αμπελόκηποι, Παιονία

Στις 11 Ιανουαρίου, στα Γρεβενά πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και προτάσεις για την έξοδο από την οικονομική κρίση. Στην εκδήλωση διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σχετικά με το Εθνικό σχέδιο της Χρυσής Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Πρώτος έλαβε τον λόγο ο υπεύθυνος του πυρήνα Γρεβενών, συναγωνιστής Δημήτρης Τασούλας, ο οποίος έκανε μια αναφορά στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι και γενικότερα οι παραγωγικοί φορείς του νομού Γρεβενών.

Μέσα σε ένα Συναγωνιστικό, θερμό κλίμα ο γραμματέας της Τ.Ο. Καστοριάς, Στέλιος Τούφας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, ανέλυσε τα τελευταία γεγονότα επισημαίνοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και  το σχέδιο μας για Εθνική ανάπτυξη και επανεκκίνηση του αγροτικού αλλά και κτηνοτροφικού τομέα στα Εθνικιστικά πρότυπα, με σταθερές βάσεις και Εθνικό σχεδιασμό.  Η εκδήλωση έκλεισε όπως πάντα με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου του 2016 πραγματοποιήθηκε μαζική ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Αμπελοκήπων στις περιοχές του Ερυθρού, Ελληνορώσων και Ν. Ψυχικού όπου συναγωνιστές ανάρτησαν αφίσες σε κεντρικά σημεία, με σκοπό την διάδοση της εθνικιστικής ιδέας. Οι ενημερωτικές εξορμήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. Σ΄ ένα καθεστώς το οποίο περιφρονεί και φιμώνει τον ελληνικό λαό, εμείς απαντάμε: ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία της Τ.Ο. Παιονίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι φίλοι και συνεργάτες που γέμισαν τα γραφεία μας. Στο τέλος απονείμαμε επαίνους σε όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους – επόπτες που βοήθησαν στη σωστή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Το δεύτερο κομμάτι κόπηκε στο όνομα του αρχηγού και του κινήματος και υπήρχε και το «φλουρί». Ο Γραμματέας της Τ.Ο. Παιονίας κ. Παπαδόπουλος Αντώνης πριν την κοπή της πίτας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις κινηματικές θέσεις  πάνω στα θέματα επικαιρότητας (αγροτικό, ασφαλιστικό).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn395#ixzz3yRLJcZKD

Exit mobile version