Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το Γραφείο Προϋπολογισμού αποκαλύπτει τα ψέμματα των συριζαίων: Έρχονται περικοπές συντάξεων και ληστρικά μέτρα

Το Γραφείο Προϋπολογισμού αποκαλύπτει τα ψέμματα των συριζαίων: Έρχονται περικοπές συντάξεων και ληστρικά μέτρα

Υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, οι συριζαίοι βουλευτάδες και υπουργοί προστρέχουν να δηλώσουν ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις συντάξεων και φοροληστρικά μέτρα που θα πλήξουν τον Ελληνικό Λαό.

Όμως η πραγματικότητα και το προσεχές μέλλον της χώρας τους διαψεύδει οικτρά, μετατρέποντας τις δηλώσεις τους σε ανούσια πολυλογία.

Αυτή η ζοφερή συριζαίικη πραγματικότητα αποτυπώνεται στην τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία κυριολεκτικά «τρολάρει» του συριζαίους.

Συγκεκριμένα, η έκθεση αφότου κάνει μνεία στην αύξηση ορίων ηλικίας, την μείωση των επικουρικών συντάξεων, λέει: «οι επαναλαμβανόμενες διαβεβαιώσεις του αρμόδιου υπουργού για “διασφάλιση των σημερινών συντάξεων” δύσκολα υποκρύπτουν τις απώλειες των σημερινών απασχολούμενων και επόμενων γενεών συνταξιούχων»

Κοινώς μία έκθεση του επιστημονικού τμήματος της Βουλής, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά υπό τη σκέπη της κυβερνήσεως λέει ότι οι υπουργοί λένε αναίσχυντα ψεύδη και ότι οι υποσχέσεις τους προς τον κόσμο για άλλη μία φορά θα διαψευστούν οικτρά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-grafeio-propologismou-ths-boulhs-apokaluptei-ta-psemmata-twn-surizaiwn-e#ixzz3yRPh3Qnl

Exit mobile version