Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος για την χρηματοδότηση και εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης, τέθηκε από τη διοίκηση Μπουτάρη το θέμα της έγκρισης από το σώμα της υποβολής αίτησης προς την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τη χρηματοδότηση σχεδίου δράσης για τη φιλοξενία αλλοδαπών σε ξενοδοχεία και καταλύματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Το θέμα παρουσίασε ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας, Πέτρος Μάστακας και απάντησε σε ερωτήσεις του επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλονίκη, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, σχετικά με τα υποτιθέμενα «κοινωνικά οφέλη» για τους δήμους και τους δημότες, τους κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων και αν τελικά είναι ενημερωμένες και συναινούν οι τοπικές κοινωνίες.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής εξέφρασε τους φόβους του, ότι τελικά ο αριθμός αυτών που θα παραμείνουν στη χώρα θα είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιουσδήποτε υπολογισμούς, κάτι που δεν απέκλεισε και ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν θα υπάρχει επιπλέον χρηματοδότηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-gia-thn-chrhmatodothsh-kai-egkatastash-twn-aprosklhtwn-st#ixzz3ySqk6Qf7

Exit mobile version