Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γιουνκέρ υψώνει φράχτη στα σύνορα με τα Σκόπια – Εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα!

Ο Γιουνκέρ υψώνει φράχτη στα σύνορα με τα Σκόπια - Εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα!

Ο «καλός φίλος της Ελλάδας» (που να ήταν και εχθρός, δηλαδή…) Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ υποστηρίζει ότι τα στίφη των λαθρομεταναστών και των προσφύγων που έρχονται στην Ευρώπη θα πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα αντί να καταφύγουν στην Γερμανία, παίρνοντας έτσι σαφή θέση υπέρ των Σκοπίων.

Αυτό προκύπτει από επιστολή του προς τον Σλοβένο πρωθυπουργό, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Κομισιόν τάσσεται υπέρ της πρότασης να ενισχυθούν τα σύνορα των Σκοπίων με την Ελλάδα, έτσι ώστε να ανακοπεί η ροή των προσφύγων προς τον βορρά με την στήριξη της Ε.Ε.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ελλάδα θα παραμείνουν στη Χώρα μας, ανακουφίζοντας με αυτό τον τρόπο τις χώρες διέλευσης και φυσικά και την Γερμανία. «Καλωσορίζω την πρότασή σας», έγραφε ο Γιουνκέρ στον σλοβένο πρωθυπουργό, διαβεβαιώνοντάς τον για την στήριξη της Κομισιόν στο σχέδιό του, το οποίο προβλέπει ότι όλες οι χώρες της Ε.Ε. θα προσφέρουν βοήθεια στα Σκόπια μέσω της απόσπασης αστυνομικών/επιβολής του νόμου και μέσω παροχής εξοπλισμού ώστε να υποστηρίξουν τους ελέγχους στα σύνορά του.

Δεδομένου ότι τα Σκόπια δεν είναι μέλος της Ε.Ε., ο Γιουνκέρ είπε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να καταλήξουν σε διμερείς συμφωνίες με την σκοπιανή κυβέρνηση ώστε να αναπτύξουν αστυνομικές δυνάμεις στα σύνορα με την Ελλάδα. Ο Γιουνκέρ, ο οποίος στο παρελθόν αναρωτιόταν με θράσος γιατί να έχουμε διαφορές με την Τουρκία για τα θέματα του Αιγαίου, έδειξε για μια ακόμη φορά τον «φιλελληνισμό» του.

Τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι της συνωμοταξίας του αντιλαμβάνονται την Ελλάδα όχι μόνο ως ένα πειραματόζωο εφαρμογής των σκληρών και στυγνών νεοφιλελεύθερων μέτρων οικονομικής εξάρτησης και εξόντωσης, αλλά και ως έναν χώρο σταθερής και μόνιμης υποδοχής και διαμονής των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών που έρχονται απ΄όλη την υφήλιο στην Ευρώπη.

Όταν το άθλιο αυτό υποκείμενο από το Λουξεμβούργο αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως μειονεκτούσα απέναντι ακόμη και στο ψευδοκράτος των Σκοπίων, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε πόσο έχουν συντελέσει οι αλλεπάλληλες μνημονιακές (και όχι μόνο) κυβερνήσεις στο να αποδίδεται στην Χώρα μας ο μειωτικός ρόλος του καρπαζοεισπράκτορα και του απέραντου καταυλισμού συσσώρευσης ανθρώπινων ψυχών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-filellhnas-giounker-thelei-na-upswsei-teichos-sta-sunora-me-ta-skopia-ets#ixzz3yTiEfTZb

Exit mobile version