Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζει τις τρέχουσες εξελίξεις στην ΕΡΑ Σερρών – HXHTIKO

YouTube Poster

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος μίλησε τηλεφωνικά σε ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΑ Σερρών και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, με κορυφαίο φυσικά τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την επικείμενη ψήφιση του νέου ασφαλιστικού.

Ο συναγωνιστής αναφερόμενος στα αγροτικά μπλόκα κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναλγησία και ανικανότητα, αφού τα μέτρα που προσπαθεί να περάσει κυριολεκτικά θα εξαφανίσουν τον πρωτογενή κλάδο παραγωγής. Ξεκαθάρισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα εθνοκτόνα μέτρα και κάλεσε τους κυβερνητικούς βουλευτές να αναλάβουν τι ευθύνες τους.

Σε σχέση με τις άμεσες πολιτικές εξελίξεις είπε ότι είναι πιθανό να έχουμε ένα νέο κυβερνητικό σχήμα, χωρίς αυτό να σημαίνει  απαραίτητα και εκλογές, μια και η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ ευνοεί τις συγκλίσεις των υπέρμαχων του μνημονίου. Εκτίμηση της Χρυσής Αυγής πάντως είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι το όποιο κυβερνητικό σχήμα, αλλά η απαλλαγή από τα μνημόνια.

Όσο για το περίφημο grexit, που συχνά πυκνά χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης σε βάρος της Ελλάδας, καλό θα ήταν να αναλογιστούμε μήπως τελικά το κόστος παραμονής στην ευρωζώνη είναι βαρύτερο από το κόστος αποχώρησης.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-artemhs-matthaiopoulos-scholiazei-tis-trechouses-ejelijeis-sthn-era-serrw#ixzz3yUxRFPRZ

Exit mobile version