Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θλιβερό παράδειγμα της Κολωνίας

Το θλιβερό παράδειγμα της Κολωνίας

Εικόνες από ένα ζοφερό μέλλον το οποίο πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά, απόδειξη της πλήρους παρακμιακής εικόνας των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, σημάδια της αυτοκαταστροφικής τεχνικής ενοχής που έχει καλλιεργηθεί στους Λαούς της Ευρώπης εδώ και δεκαετίες; Όποια ερμηνεία κι αν δοθεί, τα σχετικά πρόσφατα γεγονότα της πρωτοχρονιάς, όπου συμμορίες αλλοδαπών επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες στην Κολονία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δεν μπορούν να μείνουν σε καμία περίπτωση ασχολίαστα.

Αν, μάλιστα, δούμε ότι το αρχικό περιστατικό της Κολονίας μεταφέρθηκε και σ’ άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, διαπιστώνουμε τότε ότι το θλιβερό αυτό φαινόμενο εξαπλώνεται ραγδαία και παντού. Κοινό στοιχείο στις διηγήσεις των θυμάτων ήταν το γεγονός ότι μια πολύ μεγάλη αριθμητική ομάδα ανδρών με αφροαραβικά χαρακτηριστικά φερόταν με εντελώς πρωτόγονο και ανεξέλεγκτο τρόπο, καθώς «ριχνόντουσαν» με την πλέον χυδαία συμπεριφορά σε όποια γυναίκα έβλεπαν μέσα στο συγκεντρωμένο για τον πρωτοχρονιάτικο εορτασμό πλήθος.

Κραυγές, απόγνωση και πανικός επικράτησαν, ενώ η Αστυνομία που έσπευσε επί τόπου, δεν επενέβη αρχικά καθόλου. Αντίθετα με το ότι θα έπρεπε να συμβεί, η πρώτη αντίδραση των Αρχών βασίστηκε στην προσπάθεια αποσιώπησης και συγκάλυψης των αποτρόπαιων γεγονότων. Αργότερα υπήρξαν συλλήψεις μερικών δεκάδων υπόπτων και αναφορές εκ μέρους της αστυνομίας για την έκταση και τον χαοτικό χαρακτήρα των επεισοδίων. Μια αστυνομία, η οποία αρχικά είχε επιλέξει όχι μόνο να μην συλλαμβάνει τους ταραξίες αλλά και να αποκρύπτει και την ταυτότητα των δραστών.

Όπως διαβάζουμε στην «Εφημερίδα των Συντακτών»: «Ο αριθμός των μηνύσεων που είχαν υποβληθεί στις γερμανικές αρχές για τις επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία έφτασε τις 516. Η αστυνομία τώρα παραδέχεται πως οι ύποπτοι είναι κυρίως αιτούντες άσυλο ή παράνομοι μετανάστες που αφίχθησαν στη Γερμανία το τελευταίο διάστημα-γεγονός που αρχικά προσπάθησαν να αποσιωπήσουν οι αρχές της Κολονίας και ειδικά ο αρχηγός της αστυνομίας Άλμπερτς, κάτι που οδήγησε αργά την Παρασκευή στην αποπομπή του».

Εκτός, όμως, από την αστυνομία, η οποία απέφυγε να αναφέρει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση, ανάλογη υπήρξε η στάση των ΜΜΕ. Εκκωφαντική σιωπή αρχικά και μετάδοση με χαρακτηριστική καθυστέρηση των ανατριχιαστικών γεγονότων, έτσι ώστε να συμμετέχουν κι αυτά στην επιχείρηση απόκρυψης των επιθέσεων. Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι το ότι το γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την καθυστέρηση (ουσιαστικά απόκρυψη) της μετάδοσης των αποτρόπαιων γεγονότων στην Κολονία.

Τόσο το συγκεκριμένο κανάλι όσο και άλλα άρχισαν να μεταδίδουν τα γεγονότα 4 ολόκληρες ημέρες μετά, και μόνο αφού η κατάσταση δεν μπορούσε να κρυφτεί πια, καθώς η όλη κατάσταση είχε λάβει σοβαρές διαστάσεις, λόγω του τεράστιου αριθμού των καταγγελιών. Επί της ουσίας, είχαμε την λειτουργία ενός καρτέλ σιωπής και αποκλεισμού ειδήσεων για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών σκοπιμοτήτων και ιδεοληψιών. Ακόμη πιο τραγικά, όμως, είναι τα όσα είπε η δήμαρχος της Κολονίας Ενριέτε Ρέκερ, η οποία δίνοντας «οδηγίες προστασίας» στις γυναίκες είπε αναφερόμενη σ’ αυτές και στο τι πρέπει να κάνουν, ότι «Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να μείνουν σε απόσταση μεγαλύτερη του ενός μπράτσου, ώστε να είναι σίγουρες ότι δεν βρίσκονται πολύ κοντά σε αγνώστους τους οποίους δεν εμπιστεύονται… Να παραμένουν σε ομάδες και να μην χωρίζουν μεταξύ τους, ακόμη και αν έχουν διάθεση για πάρτυ».

Ούτε λέξη δηλαδή, για τους βιαστές και τις πράξεις τους, αλλά μόνο οδηγίες για το πώς δεν θα έρθουν σε επαφή μαζί τους οι γυναίκες, λες και εξαρτάται απ’ αυτές! Για όποιον, βεβαίως, μπορεί να δει την πραγματικότητα χωρίς τα παραμορφωτικά γυαλιά της επιβληθείσας «πολιτικής ορθότητας», είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι αυτή η συμπεριφορά αρκετών «προσφύγων» δεν είναι κάτι άγνωστο ή μη αναμενόμενο. Από την αρχή της παράνομης εισόδου τους έχουν σημειωθεί δεκάδες περιστατικά επιθέσεων και βιασμών, με ορισμένους απ’ αυτούς να σημειώνονται σε βάρος «αντιρατσιστριών» και «φιλάνθρωπων εθελοντριών», οι οποίες προφανώς θα διαπίστωσαν, με τον πλέον τραγικό τρόπο, ότι τελικά η πραγματικότητα τελικά απέχει έτη φωτός από τα σερβιρισμένα παραμύθια της καθεστωτικής δημοσιογραφίας.

Το χειρότερο, όμως, είναι η η αδιαφορία ακόμη και η δικαιολόγηση του τύπου «έχουν άλλου είδους κουλτούρα»(!) για τις απεχθείς αυτές πράξεις που διακατέχουν ακόμη ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού, όχι μόνο στην Γερμανία αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το γεγονός ότι αρκετοί από τους «δυστυχείς» παράνομα εισερχόμενους αλλοδαπούς, οι οποίοι βαφτίζονται από τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς ως πρόσφυγες ή μετανάστες, χωρίς την παραμικρή επισήμανση του μη νόμιμου τρόπου εισόδου στις Ευρωπαϊκές Χώρες, αντιλαμβάνονται ότι όλες οι ευρωπαίες γυναίκες είναι εξ ορισμού πόρνες, οι οποίες οφείλουν να εξυπηρετήσουν τις καταπιεσμένες σεξουαλικές τους ορμές, φαίνεται ότι δεν απασχολεί κανέναν. Αυτή ακριβώς η «νιρβάνα» που διακατέχει την Ευρώπη, προετοιμάζει το έδαφος για την εξάπλωση τέτοιων αποτρόπαιων γεγονότων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-thlibero-paradeigma-ths-kolonias#ixzz3yYIv7euk

Exit mobile version