Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από τον Σημίτη στον Τσίπρα ο εθνομηδενισμός συνεχίζεται

Καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τραγική νύχτα των Ιμίων, με την ουσιαστική παράδοση Ελληνικού εδάφους στους τούρκους, την δολοφονία τριών Ελλήνων Υπαξιωματικών και τις ντροπιαστικές ευχαριστίες Σημίτη προς τους αμερικάνους, είναι μια ευκαιρία να δούμε ότι σ΄αυτή  την χρονική διαδρομή δεν άλλαξε τίποτα, σ΄ό,τι αφορά την συνεχή ενδοτικότητα του μεταπολιτευτικού κράτους.

Από τον εκσυγχρονισμό του Σημίτη και την δειλία του Καραμανλή φτάσαμε στον κοσμοπολιτισμό του Γιωργάκη, την μεταρρύθμιση της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τον εθνομηδενισμό της νυν συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Κοινό σημείο όλων αυτών των κυβερνήσεων ήταν η σαφής αποδόμηση του εθνικού κορμού της Χώρας, η περιθωριοποίηση της Ορθοδοξίας, ο αφελληνισμός της Παιδείας και η συνεχής υποχωρητικότητα στα εθνικά μας θέματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας ξεκάθαρα εθνομηδενιστής, όπως ο Αντώνης Λιάκος, αποτελεί την γραμμή που ενώνει την εποχή της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Σημίτη με την σημερινή περίοδο του Τσίπρα. Στα 20 αυτά χρόνια η κατάσταση ενδοτικότητας παραμένει αναλλοίωτη, καθώς αδυνατούμε να υψώσουμε την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, ούτε φυσικά μπορεί να πατήσει εκεί κάποιος Έλληνας βοσκός με τα αιγοπρόβατά του. Πολύ χειρότερα, όλο το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε αμφιλεγόμενη ζώνη εθνικής κυριαρχίας, καθώς έχει γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι και χώρος εισόδου χιλιάδων λαθρομεταναστών σε καθημερινή βάση προς τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα.

Τα Ίμια αποτέλεσαν μια σύγχρονη κερκόπορτα για την κορύφωση της εισβολής και της προέλασης όλων των πτυχών του εθνομηδενισμού στην Πατρίδα μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apo-ton-shmith-ston-tsipra-o-ethnomhdenismos-sunechizetai#ixzz3yYKfoUgY

Exit mobile version