Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Η τελευταία ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου έδωσε στο κοινοβούλιο μάθημα ήθους, πατριωτισμού και ειλικρίνειας, στο οποίο υπάρχει παντελώς έλλειψη. Συγχαρητήρια!

Ρ.Τ.

Από τον Σημίτη στον Τσίπρα ο εθνομηδενισμός συνεχίζεται

Η Ε.Ε., ζητά από την Ελλάδα να δημιουργήσει στην Αθήνα, ένα τεράστιο στρατόπεδο, χωρητικότητας 400.000 χιλιάδων λαθρομεταναστών. Να μετατρέψει δηλαδή την πρωτεύουσα της σε μια χαώδη αποθήκη ψυχών, μια ανεξέλεγκτη υγειονομική βόμβα και μια εστία παραβατικότητας. Και αυτό παρά τη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων που επιτακτικά ζητούν να κλείσουν τα εθνικά σύνορα και να απελαθούν άμεσα, όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί.

Σ.Μ.

Γ. Επιτήδειος: “Η Τουρκία πλουτίζει από το μεταναστευτικό και τα πλαστά διαβατήρια”

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την αηδία που μου προκαλούν τα Ελληνικά ΜΜΕ καθώς γλείφουν τους τοποτηρητές της Μνημονιακής Κατοχής. Κάτι ξεφτιλισμένα, ρυπαρά σούργελα που έρπουν κουτοπόνηρα γύρω από τις Ευρωπαράγκες επιδεικνύοντας σεβασμό στο γενοκτονικό καθεστώς που αφανίζει τον λαό μας. Αναγνωρίζουν κύρος και εξουσία στους βρωμερότερους πραξικοπηματίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Μπας και στάξει χαρτζιλικάκι… Παριστάνουν τους δημοσιογράφους ενώ στη πραγματικότητα είναι ένας καρκίνος σε διαρκή μετάσταση!

Σπύρος Μ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης για τις Ένοπλες Δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-29-ianouariou-2016#ixzz3yadVIhGT

Exit mobile version