Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Πάτρα, Αθήνα

Τη Τρίτη 26-1-2016 στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Συναγωνιστή Γραικό Φώτη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Πριν την έναρξη της ομιλίας η παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, από το κανάλι της Βουλής, την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου και Αρχηγού μας Ν. Μιχαλολιάκου.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Γραικός, ο οποίος επεσήμανε την πολιτική που ασκείται από τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και από το αντισυνταγματικό πολιτικό σύστημα ώστε να φιμωθεί η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά ο Ελληνικός Λαός έχει αντιληφθεί την απάτη αυτή και ενημερώνεται πλέον για τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσω των συναγωνιστών που οργώνουν την Ελλάδα από άκρη σε άκρη. Αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, και ανέλυσε το Εθνοκτόνο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο που προσπαθούν να περάσουν με τις εντολές των ξένων πατρώνων τους.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τους Συναγωνιστές για τον αγώνα των Ελλήνων Αγροτών και για την πολιτική διχασμού που προσπαθεί το σύστημα. Στην προσπάθεια αυτή ο Λαϊκός Σύνδεσμος βρίσκεται στο πλάι των αγροτών με συνεχείς ενημερωτικές εξορμήσεις στα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιληφθούν όλοι πως η μόνη λύση είναι η Εθνική Λύση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για όλα τα θέματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας, τόσο στον οικονομικό τομέα και στην πρωτογενή παραγωγή, όσο και στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Στο τέλος κάλεσε τους πάντες να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση στο μνημείο των Ιμίων, στην Αθήνα, το Σάββατο 30-1-2016, ώστε να λάβουν το μήνυμα όλοι ότι οι Εθνικιστές είναι εδώ και θα συνεχίσουν μέχρι τα όνειρά μας να γίνουν ο εφιάλτης τους. Με τη λήξη της ομιλίας όλοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο παίρνοντας δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα.

Πάτρα: Στις 25.1.2016  και ακριβώς κάτω από τα γραφεία  μας, γίναμε  για  άλλη  μια φορά στο ίδιο έργο θεατές. Ενώ είχε προγραμματιστεί  η κοπή  της βασιλόπιτας στις 7 το απόγευμα, με  χαιρετισμό  από τον  συναγωνιστή, Γιάννη  Λαγό, ξάφνου στις  4.30  μ.μ περίπου «καταλαμβάνουν» τον χώρο στην  εξωτερική είσοδο των γραφείων μας αλλά και τους  γύρω  δρόμους, οι γνωστοί μας νεαροί, οι γνωστοί άγνωστοι ή  τέλος  πάντων οι μπαχαλάκηδες. Δεν ήταν πάνω από  20-25  άτομα.

Εκείνη την στιγμή στα γραφεία μας υπήρχαν γύρω  στα 4 άτομα. Ειδοποιήθηκε η  αστυνομία, η οποία ήρθε τελικά, κάποια στιγμή,  αλλά αντί να προβεί σε συλλήψεις ή τουλάχιστον να εκδιώξει τους  κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες, απλά τους κοίταζε… Ένα πράγμα  σαν να ήθελε να υπάρχουν αυτοί εκεί…

Οι  μπαχαλάκηδες αποχώρησαν μόλις είδαν να μαζεύονται άτομα που έρχονταν στα γραφεία. Η ώρα ήταν περίπου 7.15. Η κοπή της πίτας έγινε κανονικά, με  ομιλίες  συναγωνιστών.Συμπέρασμα για άλλη  μια  φορά  ακόμα: Κράτος  και  παρακράτος χέρι  χέρι , με  αρωγό  την πάντα  πραιτοριανή  αστυνομία. Να γίνει κατανοητό  ένα πράγμα στους  διώκτες  μας, κρατικούς  και  παρακρατικούς. Οι Εθνικιστές δεν τρομάζουν αλλά ούτε και θα πέσουν στις προβοκάτσιες που στήνουν οι δοτοί ρουφιάνους του κράτους.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε η βιντεοπροβολή με θέμα: Η εκδήλωση της Τ.Ο. Αθηνών  Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο Όσκαρ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn397#ixzz3yeK6x1zJ

Exit mobile version