Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Η νουδούλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το «προσφυγικό» – Φωτογραφικό αφιέρωμα

Το ανέκδοτο της χρονιάς: Η νουδούλα αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το «προσφυγικό» - Φωτογραφικό αφιέρωμα

Οι «νταβατζήδες» έχουν επενδύσει πολλά στον Κούλη τον Μητσοτάκη και τη νουδούλα του και έτσι προβαίνουν σε πρωτοφανείς ψευδολογίες προκειμένου να στηρίξουν την ψοφοδεξιά. Το τελευταίο ανέκδοτο που έγινε πρώτη είδηση είναι οι λεγόμενες… πρωτοβουλίες της ψοφοδεξιάς και του γουρλομάτη αρχηγού της για το λεγόμενο προσφυγικό. Αντιγράφουμε σχετικώς την είδηση:

“Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο ο κ. Μητσοτάκης θα προχωρήσει σε 4 δράσεις. Μάλιστα, η ΝΔ επισημαίνει ότι το ζήτημα είναι πρωτίστως ανθρωπιστικό, αλλά ταυτόχρονα και ζήτημα ασφαλείας. Στόχος, να υποστηρίξει τα συμφέροντα της χώρας και να διασφαλιστεί η παραμονή μας στη Συνθήκη Σένγκεν, τονίζοντας ότι το αντίθετο θα έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για την Ελλάδα, αλλά και συνολικά για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Οι 4 πρωτοβουλίες Μητσοτάκη

  1. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα, με τη συμμετοχή και των συναρμόδιων τομεαρχών της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και Βασίλη Κικίλια.
  2. Την ερχόμενη Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί τη Μυτιλήνη για να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης, αλλά και να ενημερωθεί για τα hotspots.
  3. Στις 15 Φεβρουαρίου έχει καλέσει τους 28 πρέσβεις των χωρών της ΕΕ στην Ελλάδα, για να τους επισημάνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το πρόβλημα και να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις. 
  4. Στις 17 Φεβρουαρίου, στη Σύνοδο του ΕΛΚ, θα συναντηθεί με Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως οι κ.κ. Γιούνκερ, Ντολ, Βέμπερ, Μοσκοβισί κ.ά. “

Βεβαίως όλοι γνωρίζουν πως η νουδούλα που τώρα δήθεν κόπτεται για τους λαθρομετανάστες έχει την ίδια πολιτική πρόταση με τον Σύριζα. Μάλιστα την πρότασή της την έκανε και πολιτική πρακτική επί σειρά ετών ως κυβέρνηση.

Εμείς απλώς να θυμίσουμε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο εποχής διακυβερνήσεως νουδούλας την κατάσταση στο κέντρο των Αθηνών, αφού ως γνωστόν μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις.

Διαδήλωση Ισλαμιστών επί νουδούλας

Νεοδημοκρατικά… ήθη στο κέντρο των Αθηνών

Νεοδημοκρατικά… ήθη με στημένη κάμερα και μετά από εκκαθάριση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο πρόεδρος των Πακιστανών καλεί σε τζιχάντ με νουδούλα κυβέρνηση

O “θάνατος του εμποράκου” επί νουδούλας

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-anekdoto-ths-chronias-h-noudoula-analambanei-prwtoboulies-gia-to-prosfug#ixzz3yfZ0bF2C

Exit mobile version