Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ευρώπη Ντροπή! Σουηδοί Αστυνομικοί πήγαν να ερευνήσουν βιασμό 10χρονου και κυνηγήθηκαν από τους λαθρομετανάστες!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η κατάσταση, με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που σαρώνουν από άκρη σε άκρη την Ευρώπη, πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ ο ρόλος αυτής καθαυτής της μαζικής λαθρομετανάστευσης, του φαινομένου που μπήκε μαζικά και βίαια στην ζωή μας εδώ και έναν χρόνο αποκαλύπτεται.

Ποτέ άλλοτε, σε περίοδο ειρήνης, η Ευρώπη, δεν εξέθεσε τους πολίτες της σε τόσο μεγάλο κίνδυνο, όπου επιπλέον να τους επιβάλλει και συνέπειες όπως η άρση της ελεύθερης μετακίνησης, ή η άρση του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, για μια επίκτητη και τεράστια ανοησία, μια γελοία δικαιολογία.

Το λαθρομεταναστευτικό, όπου το 97% των λαθρομεταναστών είναι άνδρες, ετοιμοπόλεμοι,  και τα δικαιώματα τους που σε κάθε περίπτωση αναπτύσσονται εις βάρος των δικαιωμάτων των ευρωπαίων πολιτών.
Στην Ελλάδα, στην Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Γαλλία, στην Σουηδία, παντού η κατάσταση είναι τρομακτική.
Στην Σουηδία, όπου μετά τη δολοφονία μιας 22χρονης κοπέλας σε άσυλο λαθρομεταναστών από έναν 15χρονο, ένα νέο κρούσμα έρχεται αποδείξει πως η χώρα του Βορρά, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα από το κύμα λαθρομεταναστών που έχει εγκατασταθεί στα νότια της χώρας.
Οπως ανέφερε επίσημα η αστυνομία στην πόλη Βαστέρας, η αστυνομία επισκέφτηκε τον καταυλισμό των λαθρομεταναστών, μετά από καταγγελίες για συνεχή βιασμό ενός 10χρονου αγοριού από λαθρομετανάστες. Οι 10 αστυνομικοί χρειάστηκε να τρέξουν για να σωθούν όμως, όταν δέχθηκαν επίθεση.
Αναγκάστηκαν να καλέσουν ενισχύσει αλλά ούτε τότε μπόρεσαν να πάρουν το αγόρι και να το οδηγήσουν στο νοσοκομείο, αφού δέχθηκαν επίθεση από τους λαθρομετανάστες.

«Ξαφνικά εμφανίζονταν ολοένα και περισσότεροι. Είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά πως έπρεπε να παλέψω για τη ζωή μου. Ευτυχώς ένας από τους συναδέλφους μου φώναξε πως υπάρχει μια έξοδος κινδύνου και αμέσως τρέξαμε» δήλωσε στον σουηδικό Τύπο, ο ένας από τους αστυνομικούς που μετείχαν στην επιχείρηση.

Ντροπή Ευρώπη…!
πηγή
Exit mobile version