Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. βρίσκονται σε πανικό, καθώς αναθεωρούν τα σχέδια τους και ετοιμάζονται να διώξουν τις ορδές των λαθρομεταναστών. Σφραγίζουν τα σύνορα τους και ορθώνουν περισσότερους φράχτες. Η ελληνική κυβέρνηση με τις ανόητες ιδεοληψίες περί ανοιχτών συνόρων αφήνει την Τουρκία ανενόχλητη να γίνεται βάση εξόρμησης. Μια Τουρκία που εκβιάζει και πνίγει γυναικόπαιδα στο Αιγαίο απαιτώντας ακόμη περισσότερα χρήματα. Εγκλωβίζει χιλιάδες λαθρομετανάστες στη πατρίδα μας, με σκοπό την μόνιμη παραμονή τους. Μόνη λύση αποτελεί η πρόταση της Χρυσής Αυγής. Κλείσιμο συνόρων και απέλαση όλων των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα.

Σ.Μ.

Κασιδιάρης για ΕΣΡ και αρχιδιαπλεκόμενους συριζαίους – νεοδημοκράτες

Λόγω των Capital Controls ο Έλληνας φορολογούμενος και ασφαλισμένος μπορεί να πάρει από τις φορολογημένες καταθέσεις του έως €420 την εβδομάδα. Ο αλλοδαπός, που εργάζεται ανασφάλιστος στην χώρα εισπράττει μαύρα χρήματα από τη μαύρη εργασία του, χωρίς να πληρώνει φόρο, αφού δεν κάνει φορολογική δήλωση. Ο αλλοδαπός  που χρησιμοποιεί στο έπακρο όλες τις υποδομές της χώρας (Υγεία, Παιδεία, ΜΜΜ κλπ.), τις οποίες εμείς, οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας δημιούργησαν και με το αίμα τους διατήρησαν. Δυστυχώς το κράτος δεν μου προσφέρει τίποτα, καθώς αποτελώ για αυτό πολίτη δεύτερης κατηγορίας. Αισθάνομαι ξένος στη πατρίδα μου!

Τ.Γ.

Δυναμικό μήνυμα Γιάννη Λαγού από την κατάμεστη Τ.Ο. Περάματος για νέους νικηφόρους Αγώνες – Φωτορεπορτάζ

Μην ξεχνάτε πριν από λίγο καιρό, η ΕΕ επέκρινε την Χρυσή Αυγή ως ρατσιστές, όταν μίλαγε για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Οι ανθρωπιστές της ΕΕ είναι αυτοί σήμερα που δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες και βάζουν παντού φράχτες για να τους κρατήσουν έξω από τις δικές τους χώρες. Η Ελλάδα πρέπει να έχει το στρατό της στα σύνορα όπως προβλέπει το Σύνταγμα, αλλά ο στρατός δεν υπάρχει ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ούτε με τους προκατόχους του. Η Ελλάδα πρέπει να τους στείλει πίσω στην Τουρκία με τον ίδιο τρόπο που η Τουρκία τους στέλνει στην Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μια ασφαλής χώρα που δεν έχει πόλεμο και εκεί πρέπει να μείνουν για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται.

Γεώργιος Γ.
Αυστραλία

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ: Η προδοσία του Κυπριακού και το «τρίγωνο» Ελλάδα – Κύπρος – Ισραήλ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-30-ianouariou-2016#ixzz3yitBKTs5

Exit mobile version