Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του  συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου με θέμα: “20 χρόνια μετά την τραγική νύχτα των Ιμίων”. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αφού αναφέρθηκε εκτενώς στα γεγονότα που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 1996 γύρω από την περιοχή των Ιμίων τόνισε ότι ήταν μία από τις μεγαλύτερες προδοσίες Σημίτη και Πάγκαλου, και επισήμανε ότι η Χρυσή Αυγή τιμά ανελλιπώς εδώ και 20 χρόνια του τρεις ήρωες Αξιωματικούς Βλαχάκο, Καραθανάση και Γιαλοψό, που έδωσαν την ζωή τους για να υπερασπιστούν το Πάτριο έδαφος και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να δώσουν δυναμικό παρών και φέτος, όπως κάθε χρόνο στην Τελετή Εθνικής Μνήμης, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Μνημείο Ιμίων.

Την Τετάρτη 27.01.2016, στα γεμάτα με φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, έγινε η έναρξη της τακτικής λειτουργίας του Μετώπου Νεολαίας της Τοπικής. Με την έναρξη της εκδήλωσης ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος καλωσόρισε τις δεκάδες νεαρούς συναγωνιστές που παρευρέθησαν, δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές για την λειτουργία και τις δράσεις του Μετώπου Νεολαίας. Κατόπιν αναφέρθηκε σε τρέχοντα θέματα της Τοπικής και ειδικά στην σχολαστική προετοιμασία της συμμετοχής της Τοπικής στην εκδήλωση της 30.01.2016 για τα Ίμια.

Στην συνέχεια έγινε μία πρωτότυπη παρουσίαση, δημιούργημα της συναγωνίστριας Εμμανουέλας Καρακιόζογλου σχετικά με την εθνική ιδεολογία και το έργο του διάσημου συγγραφέα Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Η πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση ήταν συνδυασμός βίντεο, εικόνων και κειμένων του Σαίξπηρ.

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Αλεξανδράκης έκανε έναν αναλυτικό σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, τονίζοντας την αναγκαιότητα της διάδοσης των θέσεων του Κινήματος μας με κάθε τρόπο. Παρουσίασε επιπλέον το 12ο τεύχος της Εθνικιστικής Ιδεολογικής Επιθεώρησης “Μαίανδρος” και τόνισε την ανάγκη προμήθειας και διάδοσης τόσο του περιοδικού όσο και των εφημερίδων “Χρυσή Αυγή” και “Εμπρός”, οι οποίες είναι οι προμετωπίδες του Εθνικιστικού Λόγου στην Ελλάδα. Η αφιερωμένη στο Μέτωπο Νεολαίας της Τοπικής εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn398#ixzz3yiuYv61h

Exit mobile version