Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Παπαδημούλη: Όποιος αντιστέκεται, είναι Χρυσαυγίτης! ΒΙΝΤΕΟ

Παραλήρημα Παπαδημούλη: Όποιος αντιστέκεται, είναι Χρυσαυγίτης! ΒΙΝΤΕΟ

Σε πανικό βρίσκονται τα μνημονιακά ανδρείκελα του Σύριζα που βλέπουν ολοένα την αντίσταση και τον Αγώνα του Ελληνικού Λαού να γιγαντώνεται. Με μπροστάρηδες τους ψυχωμένους Αγρότες και στην συνέχεια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους άνεργους και κάθε Έλληνα που θέλει την Πατρίδα του ελεύθερη και ισχυρή, η λαϊκή οργή ξεχειλίζει ενάντια στους υποτακτικούς του Μνημονίου.

Πάγια τακτική των προπαγανδιστών της εξουσίας και δη τους καθ΄ έξιν αριστερούς ψεύτες του Σύριζα είναι η συκοφάντηση των αντιστεκόμενων Ελλήνων. Έτσι ο Παπαδημούλης, ένας από τους μεγαλύτερους αυλοκόλακες του Τσίπρα, από την “αφιλόξενη” για τους συριζαίους (κάθε μέρα έχουν στασίδι…) συχνότητα του Mega βρήκε την ευκαιρία να καταλογίσει σε “ακραία” στοιχεία τις οργισμένες αντιδράσεις των Ελλήνων.

Αναπαράγοντας κατά γράμμα τα ψέμματα του Left.gr χαρακτήρισε “Χρυσαυγίτες” όσους αντιδρούν στο ξεπούλημα και την επιχείρηση καταστροφής της κοινωνίας με το… ατράνταχτο επιχείρημα: “Άκουσα το σύνθημα “αλήτες, προδότες, πολιτικοί”. Αυτό η Χρυσή Αυγή το λέει…”.

Το εν λόγω σύνθημα κ. Παπαδημούλη δεν το λέει μόνο η Χρυσή Αυγή, αλλά όλος ο Ελληνικός Λαός.

Και αν θέλετε να πιστεύετε πως όλοι όσοι αντιδρούν είναι Χρυσαυγίτες, καλώς το κάνετε. Γιατί αργά ή γρήγορα σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός θα αφυπνιστεί και θα εμπιστευτεί την Χρυσή Αυγή ως την τελευταία Ελπίδα του Έθνους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/paralhrhma-papadhmoulh-opoios-antisteketai-einai-chrusaugiths-binteo#ixzz3yq47WEDA

Exit mobile version