Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μόλις έμαθε η ηλικιωμένη μητέρα μου, σήμερα Σάββατο 30 Ιανουαρίου ότι απαγορεύτηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την ημέρα μνήμης της τραγωδίας των Ιμίων από τους προδότες Τσίπρα, Καμμένο, αυθόρμητα μου είπε. Οι αλήτες τι κάνουν στους ανθρώπους. Όλος ο κόσμος είδε σήμερα το σταλινικό και Εθνομηδενιστικό πρόσωπο της χούντας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Με απαγορεύσεις συγκεντρώσεων και συναθροίσεων, μέτρο που χρησιμοποιούσε η κόκκινη χούντα του Αλιέντε στην Χιλή και του Γιαρουζέλσκι στην Πολωνία ο Τσίπρας και ο Καμμένος κρατάνε επάξια την σκυτάλη της προδοσίας που πήραν πριν έναν χρόνο από τους προδότες Σαμαρά Βενιζέλο. Δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση η Χρυσή Αυγή να μην τιμούσε τους πεσόντες στα Ίμια από τον Σιωνιστή Κώστα Σημίτη, έστω και με αλλαγή της συγκέντρωσης την τελευταία στιγμή. Και στα σύνορα να γινόταν η συγκέντρωση, θα πηγαίναμε για να φωνάξουμε παρών για τους αθάνατους Έλληνες αξιωματικούς αλλά και για τον Μάνο και τον Γιώργο. Καθησυχάζοντας την μητέρα μου της είπα ότι η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα γίνει γιατί την έχει ανάγκη η Ελλάδα και οι τελευταίοι Έλληνες πατριώτες. Μόνο εκεί θα συναντήσεις αυθεντικούς Έλληνες πολίτες και όχι πληρωμένους λαθρομετανάστες όπως στις συγκεντρώσεις της ΝΔ, του κλεφτοπασόκ, του ΚΚΕ και των φασιστών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Και μόνο που θα μιλήσει ο τελευταίος Έλληνας ηγέτης Νικόλαος Μιχαλολιάκος μας φτάνει. Ζήτω η Νίκη.

Ιωάννης Π.

Η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής τίμησε την μνήμη του Ήρωα Έκτορα Γιαλοψού – Φωτορεπορτάζ

ΙΜΙΑ ΄96. Είκοσι χρόνια μετά την τραγική προδοτική νύχτα των Ιμίων…. Μόνο οι προδότες την ξεχνούν. Μόνο αυτοί την λησμονούν. Οι Έλληνες Oρθόδοξοι Πατριώτες της Χρυσής Αυγής και χιλιάδες κόσμου προσπερνούν αδιάφοροι τα όποια νεοταξικά , αντεθνικά, μνημονιακά εμπόδια και αντιστάσεις. Θυμούνται και τους προδότες, αλλά και τους ήρωες. Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση , αποτίουν φόρο Τιμής και Μνήμης, στους πεσόντες Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Και στέλνουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης σε αυτούς που συνεχίζουν να ξεπουλάνε την Ελλάδα πως η Ελλάδα του καθήκοντος θα υπερισχίσει της Ελλάδας της διαφθοράς.

Σ.Μ.

Οι… ναζιστικοί χαιρετισμοί του αντισυνταγματικού τόξου – Φωτογραφικό αφιέρωμα

Δυστυχώς, η ΕΕ φοβάται την Τουρκία, διότι  δεν έχει στρατό και ως εκ τούτου της  επιτρέπει να εκβιάζει και να γεμίζει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και ελάχιστους πρόσφυγες. Η Τουρκία, με πληθυσμό 74 εκατομμύρια  δηλώνει ότι φιλοξενεί 2,2 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία. Ο Λίβανος με πληθυσμό 5 εκατομμυρίων φιλοξενεί 1,8 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία.   H Ιορδανία με πληθυσμό 8 εκατομμυρίων φιλοξενεί 1,4 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία.

Toυ Λιβάνου και της Ιορδανίας οι Κυβερνήσεις ποτέ δεν διαμαρτύρονται. Διαμαρτύρεται  μόνο η Τουρκία που επωφελείται με τους λαθρεμπόρους. Δυστυχώς, η ΕΕ δεν ξέρει πώς να ασχοληθεί με την Τουρκία. Θα μπορούσε να ξεκινήσει από την επιβολή προστίμου για κάθε λαθραίο μετανάστη που συλλαμβάνεται  στην ελληνική πλευρά.

Γ.Γ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-1-febrouariou-2016#ixzz3yrw3oxQf

Exit mobile version