Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Χανιά

Γεμάτα από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος τα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στην προκαθορισμένη ομιλία του γραμματέα της Τοπικής για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά με θέμα ” Ίμια 1996”. Πρώτος τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος αναφερόμενος στο ασφαλιστικό και τα μέτρα που ετοιμάζουν οι Σ.ΑΝΕΛ για τον αγροτικό τομέα, αναγκάζοντας χιλιάδες αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Επιπλέον, έκανε μια τοποθέτηση για την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομετανάστευσης, την χαοτική κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρη τη Χώρα και το έργο που επιτελεί η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο. Είπε χαρακτηριστικά ότι είμαστε η μόνη Εθνική Αντιπολίτευση και μόνοι εναντίον όλων.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Τσαπακίδης Κοσμάς αναφερόμενος στην μαύρη νύχτα στις 31 Ιανουαρίου 1996 και την συντριβή του Ελληνικού ελικοπτέρου (από τούρκους κομάντος ή από τούρκικο πολεμικό πλοίο) κοντά στις βραχονησίδες Ίμια. Ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός περάσανε στο πάνθεον των Ηρώων του Έθνους μας.  Η τότε προδοτική κυβέρνηση Πασόκ ευχαρίστησε τις Η.Π.Α. γιατί συνέβαλαν στο να μην πάρει περισσότερο διάσταση το τραγικό συμβάν ”προς όφελος της καλής γειτνίασης”.  Η σημερινή κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων ευχαριστεί τις Η.Π.Α για τα μνημόνια και προσβλέπει σε συνεργασία με τους τούρκους στο θέμα της ροής των λαθρομεταναστών έχοντας τη συγκατάθεση όλων των υπόλοιπων κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής, η οποία ουδέποτε πίστεψε πως την Σημαία την πήραν οι ”αέρηδες”. Μετά το πέρας των ομιλιών, άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Ομιλία και προβολή διαφανειών για το ιστορικό των Ιμίων πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Χανίων. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα σκοτεινά σημεία εκείνων της τραγικών και ντροπιαστικών εβδομάδων της σύγχρονης ιστορίας της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn399#ixzz3yuLQmMpI

Exit mobile version