Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας – Φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, τα οποία έσφυζαν από πλήθος Εθνικιστών, εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας. Εν μέσω Αγωνιστικού κλίματος στην εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκαν η βιντεοπροβολή με την ανασκόπηση όλων των Αγωνιστικών Δράσεων της χρονιάς που έφυγε, καθώς και ομιλίες Συναγωνιστών.

Ηλίας Κατσαφάδος – Δημοτικός Σύμβουλος Ελληνικής Αυγής Πειραιά: Ο Συναγωνιστής, ο οποίος ανέβηκε πρώτος στο βήμα ανοίγοντας τον κύκλο των ομιλιών, αφού έδωσε τις ευχές του για ένα νέο Αγωνιστικό έτος, επικεντρώθηκε στην θλιβερή και απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας, καθώς και στον Τιτάνιο Αγώνα που διεξάγει το Κίνημά μας συνολικά για την απελευθέρωση της υποδουλωμένης μας Πατρίδας.

Μιχάλης Παπαδημητρίου – Γραμματέας Τ.Ο. Σαλαμίνας:  Ο επόμενος ομιλητής, ο Συναγωνιστής Μιχάλης Παπαδημητρίου, από το βήμα του ομιλητή, ευχήθηκε σε όλους για μια νέα δυναμικότερη και αγωνιστικότερη χρονιά και συνέχισε την ομιλία του με την κατ’ ουσία παράθεση της Ιδεολογικής και Αγωνιστικής Δράσης του Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, τονίζοντας πως αποτελεί το τελευταίο οχυρό Αντίστασης του ελληνικού Έθνους που πεθαίνει.

Περικλής Μουλιανάκης – Γραμματέας Τ.Ο. Περάματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά:  Συναγωνιστής κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πραγματοποίησε μια εκτενή αναφορά στην πλούσια Πολιτική μας Δράση αναφέροντας πως ο Αγώνας μας δεν διεξάγεται μόνο στην Βουλή των Ελλήνων και στις Τοπικές μας Οργανώσεις, αλλά διεξάγεται και εκεί όπου χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού. Στον δρόμο!

Σωτήρης Δεβελέκος – Γραμματέας Τ.Ο. Πειραιώς και μέλος Κεντρικής Επιτροπής: Ο Συναγωνιστής ο οποίος ήταν και ο τελευταίος ομιλητής της βραδιάς, πραγματοποίησε μια ιδιαιτέρως δυναμική ομιλία, αναφερόμενος σε όλη αυτή την λυσσαλέα πολεμική την οποία δέχτηκε το Κίνημά μας, με τις παράνομες διώξεις, τις φυλακίσεις και τις δολοφονίες των δύο αδερφών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, καθώς και στο αναμφισβήτητο γεγονός, πως παρ’ όλα αυτά και προς μεγάλη έκπληξη των εχθρών μας, εμείς όχι μόνο παραμείναμε ζωντανοί, αλλά συνεχίζουμε απτόητοι τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας, που όλος αυτός ο πολιτικάντικος συρφετός έχει καταδικάσει σε πλήρη εξαφάνιση.

Ακολουθούν Φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/t.o.-peiraiws.ekdhlwsh-gia-thn-koph-ths-kathierwmenhs-basilopitas.fwtorepor#ixzz3yuMdOAQf

Exit mobile version