Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βενιζέλος: «Μόνο από την Χρυσή Αυγή μας χωρίζει άβυσσος» – Με Σύριζα και ΝΔ όλα καλά!

Βενιζέλος: «Μόνο από την Χρυσή Αυγή μας χωρίζει άβυσσος» - Με Σύριζα και ΝΔ όλα καλά!

Μία δήλωση όλο νόημα έκανε ο αποτυχημένος πρώην αρχικαρεκλάρχης του Πασόκ Βενιζέλος, ο οποίος απαντώντας στα λεγόμενα της Γεννηματά ότι χωρίζει το Πασόκ άβυσσος από τη ΝΔ διερωτήθη τι χωρίζει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις από το να συνεργαστούν «για να σώσουμε την χώρα».

Πολύ πιο ουσιώδη ,όμως, είναι τα όσα υποστήριξε στην συνέχεια: «Άβυσσος δεν μας χωρίζει ούτε από τον κύριο Τσίπρα. Μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ο λαομίσητος πολιτικάντης έχει πράγματι απόλυτο δίκιο. Όλοι οι πολιτικοί απατεώνες του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» έχουν κοινούς δεσμούς εξάρτησης από το σύστημα που τους δημιούργησε και τους χρησιμοποιεί, παρά τις όποιες φαινομενικές διαφορές τους.

Όπως κάποτε το Πασόκ συνεργάστηκε με τη ΝΔ, με την οποία φυσικά καμία «άβυσσος» δεν τους χωρίζει, έτσι μπορεί να συνεργαστεί ξανά με αυτήν, όπως άλλωστε και με τον Σύριζα, αν και όποτε χρειαστεί. Το ίδιο ,βεβαίως, μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε Σύριζα και ΝΔ, ή και σ’ άλλες «δημοκρατικές» δυνάμεις.

Μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μένει απ’ έξω, ακριβώς γιατί την  χωρίζει πραγματική άβυσσος από τους απατεώνες, τους κλέφτες και τους προδότες του «συνταγματικού τόξου», που το μόνο που ξέρουν να δημιουργούν είναι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, Μνημόνια, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της Χώρας και «κινεζοποίηση» του Ελληνικού Λαού. Η ομολογία του Βενιζέλου αποτελεί πραγματικό Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο της Εθνικής Αξιοπρέπειας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/benizelos-mono-apo-thn-chrush-aughs-mas-chwrizei-abussos-me-suriza-kai-nd-o#ixzz3ywotUxdr

Exit mobile version