Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός στην φυλλάδα των Συντακτών για την συγκέντρωση των Ιμίων

Πανικός στην φυλλάδα των Συντακτών για την συγκέντρωση των Ιμίων

Ούτε ένα κείμενο της προκοπής δεν είναι άξιοι να φτιάξουν στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία εκτός από το να δημοσιεύει άρθρα υπεράσπισης κατηγορουμένων από άλλα ΜΜΕ για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκων έχει στο στόχαστρό της σε μόνιμη βάση και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τώρα τελευταία, μάλιστα, έχει εμφανιστεί ένας «κλώνος» του Ψαρρά στην φυλλάδα αυτή, σε ό,τι αφορά την ενασχόληση με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ο οποίος κάνει… φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεράσει σε φαιδρότητα ακόμη και τον «μέντορά» του. Ο «κλώνος», λοιπόν, του Ψαρρά, αναφερόμενος στην συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου, προσπάθησε να υποβαθμίσει την αναμφισβήτητη επιτυχία της, παρά την συντονισμένη προσπάθεια κράτους και παρακράτους για το αντίθετο και με την αρωγή της αστυνομίας.

Γράφει για συγκέντρωση, η οποία «ήταν η μικρότερη όλων των προηγούμενων ετών», αλλά την ίδια στιγμή δημοσιεύει μια φωτογραφία, η οποία τον διαψεύδει πανηγυρικά και ας δείχνει ένα μόλις μέρος από το πλήθος των συγκεντρωμένων κατά τη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε. Η φαιδρότητα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν αναφερόμενος στην συγκέντρωση των παρακρατικών ανθελλήνων γράφει:

«Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια η αντιφασιστική συγκέντρωση, η οποία προφανώς ως αντισυγκέντρωση στη ναζιστική φιέστα είχε επίσης προγραμματιστεί αρχικά να γίνει στην πλατεία Ρηγίλλης. Ξεκίνησε λοιπόν από τα Προπύλαια κατά τις 6 μ.μ. πορεία περίπου 600 ατόμων με κεντρικό αίτημα τη ματαίωση της φιέστας της Χρυσής Αυγής και με κατεύθυνση την πλατεία Βικτωρίας ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, όπου ήδη βρίσκονταν αντιφασιστικές συλλογικότητες.

Στην πορεία συμμετείχε πλήθος οργανώσεων της Αριστεράς και συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ και η αναρχοσυνδικαλιστική πρωτοβουλία Ροσινάντε, ενώ νωρίτερα ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνα-Πειραιά είχε πραγματοποιήσει και μικρότερη πορεία από τον Ευαγγελισμό προς τα Προπύλαια.

Στην πλατεία Βικτωρίας, όπου κατέληξε η μεγάλη πορεία των Προπυλαίων, είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ΔΙΑΣ και ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.»

Μια αντισυγκέντρωση, δηλαδή, η οποία είναι ζήτημα να είχε 100 άτομα (τα 600 είναι ασφαλώς υπερφουσκωμένο νούμερο αβάντας στα παρακρατικά «νούμερα») παρουσιάζεται ως επιτυχημένη, ενώ η συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων ως αποτυχία. Δεκάδες οργανώσεις της άκρας αριστεράς και του «αντιεξουσιαστικού» χώρου δεν ήσαν ικανοί να μαζέψουν έναν σχετικά αξιοπρεπή αριθμό συμμετεχόντων (γι’ αυτό, άλλωστε, φρόντισαν να τα σπάσουν όλα στην πλατεία Βικτωρίας), δείχνοντας πόσο απομονωμένοι και λαομίσητοι είναι από τους Έλληνες στην καταγωγή και την συνείδηση. Ας κοιτάξουν, λοιπόν, τα χάλια τους και ας μην εκτίθενται με κείμενα που τους διαψεύδουν και τους γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-sthn-fullada-twn-suntaktwn-gia-thn-sugkentrwsh-twn-imiwn#ixzz3yx2x6dRV

Exit mobile version