Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Δράμα

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος παρευρέθηκαν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Καρανικόλα Χρήστο, με θέμα «Ίμια 1996 – 2016: 20 χρόνια προδοσίας». Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο χρονικό της προδοσίας των Ιμίων, όπου για μια ακόμη φορά, μετά την Κύπρο το 1974, το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο παρέδωσε αμαχητί Εθνικό έδαφος και άφησε τη σημαία «να την πάρει ο άνεμος». Θύματα της προδοσίας υπήρξαν οι τρεις ηρωικοί νεκροί αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, Χ. Καραθανάσης, Π. Βλαχάκος και Ε. Γιαλοψός, των οποίων τη θυσία ουδέποτε αναγνωρίστηκε από τους πολιτικάντηδες.

Τη σεμνή εκδήλωση στη Μνήμη των Ηρώων της νύχτας των Ιμίων έκλεισε ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος έδωσε την πολιτική διάσταση και τις συνέπειες των προδοτικών πολιτικών της μεταπολιτευτικής περιόδου, που απαξίωσαν την Ελλάδα σε εχθρούς και φίλους.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στα χωριά Καλαμώνας και Καλαμπάκι του νομού Δράμας. Το πρωί της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά μετέβη στα χωριά Καλαμώνας και Καλαμπάκι και διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος, τις θέσεις μας για τον αγροτικό τομέα και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής κι Εμπρός. Πολλοί κάτοικοι των χωριών, στην πλειοψηφία αγρότες, ήθελαν να συζητήσουν μαζί μας την χαοτική κατάσταση της Χώρας καθώς και τις δικές τους προτάσεις για τον αγροτικό τομέα, οι οποίες συγκλίνουν στην Εθνική Λύση που βρίσκεται στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Είσαστε η μόνη μας ελπίδα έλεγαν και μας παρακινούσαν να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας ενάντια στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn400#ixzz3z0nqxXoi

Exit mobile version