Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άρχισε η… σκληρή αντιπολίτευση (oh, yes!) – H Nουδούλα στηρίζει την κυβέρνηση στο «Προσφυγικό»

Άρχισε η... σκληρή αντιπολίτευση (oh, yes!) - H Nουδούλα στηρίζει την κυβέρνηση στο «Προσφυγικό»

Γράφει ο Αντίοχος

Όλα γίνονται όπως μας τα’ παν οι Μπουμπουκοβορίδηδες, πριν από τις εσωκομματικές της νουδούλας! Και τώρα που έφυγε ο «συμβιβασμένος» με τον Τσίπρα Βαγγέλας και ήρθε ο γιός του Μητσοτάκη, άρχισε η… σκληρή αντιπολίτευση (Νατάσα, χωρίς ανάσα!).

Έτσι, την προσωπική του δέσμευση να συμβάλλει ενεργά, «ώστε να καταστεί το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών διαχειρίσιμο» έδωσε με δήλωσή του ο Κυριάκουλας, μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης, Μουζάλα. Δικαιολόγησε δε την ουσιαστική στήριξή του στην συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, λέγοντας ότι «το προσφυγικό είναι μείζον ανθρωπιστικό πρόβλημα και είναι εξαιρετικά κρίσιμο για να γίνεται πεδίο μικροκομματικής αντιπαράθεσης». Παράλληλα, «συνεργάτες» του, επισήμαναν ότι «η νέα ηγεσία της ΝΔ θα κινηθεί στο προσφυγικό με στόχο ο ρόλος της να είναι εποικοδομητικός, επιβεβαιώνοντας και τις διακηρύξεις της για την άσκηση υπεύθυνης και σοβαρής αντιπολίτευσης».

Από κει και πέρα, ο Μητσοτάκης συμφώνησε και με την κατασκευή των «σημείων καταγραφής» (των γνωστών hot spots) λέγοντας ότι «πρέπει να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που η κυβέρνηση ανέλαβε» και επικρότησε την μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας σε «Φιλιππινέζες» των απρόσκλητων, χαρακτηρίζοντάς την «εκ των πραγμάτων αναγκαία».

Με λίγα λόγια, ο Κούλης είπε «ναι σε όλα», σ’ ένα θέμα που μπορούσε να χτυπήσει την κυβέρνηση σα… χταπόδι! Αυτή είναι η… σκληρή αντιπολίτευση – γιατί αυτές είναι οι εντολές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τις οποίες είναι υποχρεωμένοι να τηρούν απαρέγκλιτα όλοι του… συνταγματικού τόξου!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/archise-h…-sklhrh-antipoliteush-oh-yes-h-noudoula-sthrizei-thn-kubernhsh#ixzz3z0pEe2A6

Exit mobile version