Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο κακοποιός ρομά “παγιδεύτηκε” από όμορφη αστυνομικό μέσω facebook και συνελήφθη

Ο κακοποιός ρομά “παγιδεύτηκε” από όμορφη αστυνομικό μέσω facebook και συνελήφθη

Ο 22χρονος κακοποιός ρομά κατηγορείται για πλήθος ληστειών και κλοπών στα Μέγαρα και στο Αλεποχώρι. Μαζί με συνεργούς του είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που μεταξύ άλλων, την ανοιξη του 2014 επιτέθηκαν σε βάρος οικογένειας με δύο παιδιά που επέβαινε σε αυτοκίνητο. Η συμμορία δεν είχε διστάσει να συγκρουστεί με το όχημα των θυμάτων και να πυροβολήσει εναντίον του ζευγαριού μπροστά στα δύο παιδάκια του, ηλικίας δύο χρονών το ένα και πέντε μηνών το δεύτερο.

Στόχος τους ήταν να τους αποβιβάσουν και να κλέψουν το αυτοκίνητό τους. Λίγο αργότερα είχαν κάνει το ίδιο σε έναν 53χρονο, που και εκείνος μετέφερε τον 13χρονο γιο του. Ενδεικτικό της επικινδυνότητάς τους είναι ότι στις 3 Μαΐου 2014 είχαν διαπράξει εννιά ληστείες σε χρονικό διάστημα λίγων ωρών σε Μέγαρα και Αλεποχώρι. Οι αστυνομικοί μερικές ημέρες αργότερα είχαν συλλάβει έναν 25χρονο, μέλος της συμμορίας και αναζητούνταν τρεις ακόμη συνεργοί του, ανάμεσά τους ο Ρομά που συνελήφθη την Κυριακή. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Η εγκληματική του δράση έληξε όταν… “παγιδεύτηκε από τον έρωτα” νεαρής αστυνομικού. Με αυτόν τον τρόπο μία αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε να παγιδεύσει τον πλέον καταζητούμενο Ρομά, που είχε εξελιχθεί στον φόβο και τρόμο των κατοίκων της Δυτικής Αττικής.

Η αστυνομικός είχε εντοπίσει το διαδικτυακό προφίλ του 22χρονου στο Facebook. Έφτιαξε ένα δικό της ψεύτικο προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Του έκανε αίτημα φιλίας, το οποίος αποδέχθηκε άμεσα, ο καταζητούμενος. Του έκλεισε ραντεβού το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε κατάστημα κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Ο χώρος είχε κυκλωθεί νωρίτερα από συναδέλφους της, κάποιοι από τους οποίους παρίσταναν τους αμέριμνους πελάτες και τα «ζευγάρια». Όταν ο 22χρονος Ι.Α. έκανε την εμφάνισή του και αναγνωρίστηκε, χωρίς να το καταλάβει είχε ένα «τρυφερό τετ α τετ» με τους αστυνομικούς.

Η λίμπιντο έπεσε, εκείνος έμεινε… παγοκολώνα, δεν μπορούσε να πιστέψει πως την πάτησε. Το «κρύο ντους» ήρθε όταν του πέρασαν τις χειροπέδες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-kakopoios-roma-pagideuthke-apo-omorfh-astunomiko-mesw-facebook-kai-sunelh#ixzz3z216K3eI

Exit mobile version