Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στοχοποίηση των αντιστεκόμενων Ελλήνων από την Γεροβασίλη και… υπόσχεση για περικοπή συντάξεων!

Στοχοποίηση των αντιστεκόμενων Ελλήνων από την Γεροβασίλη και... υπόσχεση για περικοπή συντάξεων!

Μετά από μήνες σιωπής επανήλθε η ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, η οποία τόσο καιρό κρυβόταν. Και τώρα που βγήκε, επέλεξε να σταθεί σε όλα τα σημεία εναντίον του Ελληνικού Λαού, θυμίζοντας εν πολλοίς τα έργα και τις ημέρες της μνημονιακής νουδούλας.

Η Γεροβασίλη ξεκίνησε επιτιθένη στους αγρότες, τους οποίους ταύτισε με την Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «… Αντιλαμβανόμαστε το αγροτικό κίνημα και την αγωνία των αγροτών. Κινητοποιούνται διεκδικώντας το δικαίωμά τους να προστατεύσουν το εισόδημά τους. Όμως βλέπουμε ομάδες, όχι παντού, να προσπαθούν να τορπιλίσουν τον διάλογο με βίαιες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κίνημα. δεν υπήρξαν στο παρελθόν αυτά. Δεν είναι κάτι που τιμά την εικόνα ενός κινήματος. Και έχουμε δει και συγκεκριμένα ονόματα και πρόσωπα από χώρο ακροδεξιό και φασιστικό να προσπαθούν να δημιουργήσουν εμπλοκές».

Τα ίδια είχε πει και προ ημερών ο Παπαδημούλης, ταυτίζοντας όλους τους Έλληνες που αντιδρούν με την Χρυσή Αυγή. Αυτή η ταύτιση είναι άστοχη προς το παρόν…

Συντόμως, βέβαια, θα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι ο Παπαδημούλης και η Γεροβασίλη έχουν απόλυτο δίκιο, αφού όντως όποιος αντιδρά στην φτωχοποίηση των Ελλήνων θα γίνει Χρυσαυγίτης.

Πέραν αυτού, η Γεροβασίλη αποκάλυψε και τα ψέμματα των υπουργών της κυβέρνησης, οι οποίοι αντιμέτωποι με «χρυσαυγίτες» (μιας και αντιδρούν) συνταξιούχους, έσπευδαν να δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να περικοπούν οι κύριες συντάξεις. Συγκεκριμένα, η Γεροβασίλη είπε: «Η κυβέρνηση δίνει μάχη για να διατηρηθούν οι κύριες συντάξεις και να μη γίνει καμία μείωση, όπως έχει δεσμευτεί ότι αποτελεί κόκκινη γραμμή της. Η μάχη είναι σκληρή και θα δοθεί με βάση αυτή την κόκκινη γραμμή».

Κοινώς, δεν δεσμεύτηκε, άρα έχει ήδη συμφωνηθεί η περικοπή των κύριων συντάξεων. Απλά μένει μετά την «σκληρή διαπραγμάτευση» να βρουν τρόπο να το παρουσιάσουν στο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gerobasilh-stochopoihsh-antistekomenwn-ellhnwn-perikoph-suntajewn#ixzz3z2sFjHTl

Exit mobile version