Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το Αγωνιστικό Πνεύμα των φίλων και μελών της Χρυσής Αυγής συμπαρασύρει, συγκινεί βαθύτατα, κι εμπνέει όσους παρακολουθούν τις δημόσιες εκδηλώσεις των κι έχουν κάποια στοιχειώδη γνώση των δοκιμασιών που περνούν. Και είναι οι υπερισχύοντες των προδοσιών Ιεροί Αγώνες των Ελλήνων που σώζουν την Ελλάδα. Εξ αιτίας των μέσα από το καταθλιπτικό, πυκνό σκότος πάντα ανατέλλει η Αυγή μιας νέας ημέρας για την Ελλάδα που αποτελεί μια νέα εποχή για την υφήλιο. Μια Αυγή που οι χρυσές ακτίνες της φωτίζουν τους πάντες μέσα από την ευφυΐα και τον ηρωισμό του αθάνατου Οδυσσέα, του βασιλιά που ζητιάνεψε μέσα στο παλάτι του τόσο επιτυχώς που δεν τον γνώρισε μήτε η γυναίκα του. Τώρα καταλαβαίνω βαθύτερα γιατί “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει”. Η στρατηγική και το σθένος θέλουν ελεύθερη σκέψη και ριψοκίνδυνη-εξερευνητική ψυχή, δηλαδή θέλουν πνεύμα οδυσσεϊκό. Ένα πανάρχαιο πνεύμα αποκλειστικά ελληνικό που, από σύγχρονη πολιτισμική άποψη, μόνον οι Χρυσαυγίτες ελεύθερα θέλησαν, κι εν πλήρη γνώση το δέχτηκαν να εισέλθει στην καρδιά τους προκειμένου να φωτίσει σαν λαμπάδα και να αφυπνίσει την ελληνική κοινωνία. Διότι ποιο άλλο κόμμα φυλακίστηκε σε μια κυκλώπεια σπηλιά (Φυλακές Κορυδαλλού) κι απέκτησε διεθνώς πολλή φήμη (Πολύφημος) εξ αιτίας της; Σε αντίθεση οι κομμουνιστές της δεκαετίας του 1950 δεν κέρδισαν διεθνή φήμη, ούτε καν ίχνη συμπαθείας. Ποιο άλλο κόμμα πέρασε ανάμεσα στη Σκύλλα και την Χάρυβδη (τρομοκρατία & απαγορεύσεις); Ποιο άλλο κόμμα ταυτίστηκε με τους αγρότες/κτηνοτρόφους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους εργαζομένους και τους ανέργους της Ελλάδος; Σε αντιπαράθεση, οι εργατοπατέρες σήμερα είναι εκατομμυριούχοι και συνεργάτες των τοκογλύφων. Επιπλέον ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος, που μόνον οι Χρυσαυγίτες ψάλλουν με ζέση σε κάθε συνάντησή τους, είναι ο μόνος ύμνος χώρας εξ ολοκλήρου αφιερωμένος στην Ελευθερία. Και ακόμα, η Εθνική Σημαία μας, που αποδεδειγμένα αγαπούν και υψώνουν οι Χρυσαυγίτες, είναι η μόνη σημαία που διεθνώς συμβολίζει το δίπτυχο “Ελευθερία  ή Θάνατος” που είναι η αέναη ανακύκλωση αρχής και τέλους Αγώνων.

Π.Π.

BINTEO ΣΟΚ: Ξυλοδαρμός ηλικιωμένου από συμμορία λαθρομεταναστών στο μετρό του Μονάχου!

Οι κυβερνώντες πιστοί στις εντολές των τοκογλύφων συνεχίζουν να αφανίζουν τους δημιουργικούς Έλληνες, με την απίστευτη φορολόγηση των πάντων, όπως ακριβώς οι προκάτοχοι τους αδιαφορώντας ότι μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού βιώνει συνθήκες ακραίας φτώχειας. Ο πολιτικός θίασος Σύριζα-Ανέλ, μετατρέπει τα στρατόπεδα, σε ξενοδοχεία λαθρομεταναστών και την Ελλάδα σε άσυλο αλλοδαπών, κάνοντας τα χατίρια των μαφιόζων εταίρων της ΕΕ. Δεν τολμά να κλείσει τα ελληνικά σύνορα και να απελάσει τους παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς, μετατρέποντας του Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα τους.

Σ.Μ.

Συγκέντρωση ενάντια στο κέντρο λαθρομεταναστών Σχιστού διοργανώνουν οι κάτοικοι του Πειραιά – Δευτέρα 8/2, 12:30μμ

Η απόκτηση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, ο “αντιρατσιστικός” νόμος για να φιμωθεί κάθε νόμιμη αντίθετη γνώμη, ο πόλεμος στην Ορθοδοξία και την Εθνική και Θρησκευτική ταυτότητα του Έθνους, τα Τζαμιά σε όλη την επικράτεια και τέλος το Νόμπελ της ανοησίας που πατρονάρουν τα ΜΜΕ με την ψηφοφορία στο AVAAZ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα καλά οργανωμένο σχέδιο πλήρους αφελληνισμού. Είναι τόσο αισχροί που δεν διστάζουν να διαστρεβλώσουν την Ιστορία και εξισώνουν τους Έλληνες  πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου με τους λαθρομετανάστες οι πρόγονοι των οποίων συνεργαζόμενοι με τους Οθωμανούς κατέσφαξαν τους Έλληνες.

Κ.Δ.

Νίκος Μίχος προς υπουργό του Σύριζα: Οδηγείτε σε απόγνωση τον αγροτικό κόσμο και τις παραγωγικές δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-febrouariou-2016#ixzz3z6loHoxG

Exit mobile version