Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Έβρος, Δυτική Αττική, Μέγαρα

Το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο Κήπων του νομού Έβρου επισκέφτηκε κλιμάκιο της Ν.Ε. Έβρου της Χρυσής Αυγής με τον γραμματέα και περιφερειακό σύμβουλο Κιτσόπουλο Χρήστο και τον Καραβέλα Συμεών  μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ¨Έβρου εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στον δίκαιο αγώνα των Αγροτών, και συζήτησαν μαζί τους ακούγοντας τα αιτήματά τους και παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, όπου και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.

Τονίστηκε ότι ο αγώνας των αγροτών είναι στην πραγματικότητα αγώνας όλων των Ελλήνων ενάντια στα εξοντωτικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η θέση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη δήλωσαν οι συναγωνιστές «και ως τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη δεν πρόκειται να ψηφίσουμε στη βουλή κανέναν μνημονικό νόμο. Πιστεύουμε στη αμέριστη στήριξη του πρωτογενή τομέα και στην ενίσχυση και τον προγραμματισμό της γεωργικής και κτηνοτροφικής μας παραγωγής ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.   Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για ένα κράτος που θέλει να λέγεται ανεξάρτητο και ελεύθερο να μην έχει αναπτυγμένο τον πρωτογενή τομέα. Η Χρυσή Αυγή  προτρέπει όλους τους Έλληνες να συνταχθούν με τους αγρότες προκειμένου να μην περάσουν τα μνημονικά νομοσχέδια – ταφόπλακες της αγροτικής και όχι μόνο οικονομίας.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλο ενδιαφέρον Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος παρακολούθησαν την ομιλία του Συναγωνιστή Ιωάννη Κύρογλου. Ο ομιλητής ανέπτυξε το χρονικό της προδοσίας την μαύρη νύχτα των Ιμίων αλλά και την στάση της κυβέρνησης έναντι των εισβολέων.

Τ.Ο. Μεγάρων: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Κελεπούρη Παναγιώτη με θέμα η προσφορά των Ελλήνων στην Ιατρική, με ένα επιστημονικό και εμπεριστατωμένο λόγο ο Συναγωνιστής μας εξήγησε την σπουδαία προσφορά των  Ελλήνων κατά την αρχαιότητα στον τομέα της Ιατρικής και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn401#ixzz3z6nJv7ZU

Exit mobile version