Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι άσχετοι νεοδημοκράτες δεν γνωρίζουν ούτε πού βρίσκεται η Ελληνική Θράκη!

Οι άσχετοι νεοδημοκράτες δεν γνωρίζουν ούτε πού βρίσκεται η Ελληνική Θράκη!

Το πόσο «ενδιαφέρονται» στη ΝΔ για τα καυτά εθνικά θέματα φαίνεται και από «λεπτομέρειες», οι οποίες όμως δείχνουν τόσο την ασχετοσύνη των ανθρώπων της όσο και την ξεκάθαρη ψηφοθηρική διάθεσή τους.

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, με θέμα τις νέες τηλεοπτικές άδειες η βουλευτής Σερρών της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή εξέφρασε τον… προβληματισμό της για το ενδεχόμενο να πάρει άδεια τούρκος επιχειρηματίας, καθώς όπως είπε «τι θα γίνει εάν από το κανάλι του θέσει θέμα μειονότητας στην… Ανατολική Θράκη;»!

Καλό θα ήταν πριν τον… προβληματισμό της η Αραμπατζή να κάνει κάποια μαθήματα γεωγραφίας και να μάθει ότι θέμα μειονότητας οι τούρκοι επιχειρούν να θέσουν στην Ελληνική Δυτική Θράκη και όχι την Ανατολική, η οποία είναι κατεχόμενη από την Τουρκία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά κάτι τέτοιες «λεπτομέρειες» με τις γκάφες που τις συνοδεύουν, δείχνουν πόσο ενημερωμένοι για τα εθνικά μας θέματα είναι στη ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gkafa-apo-bouleuth-ths-nd-oi-tourkoi-tha-thesoun-thema-meionothtas-sthn-ana#ixzz3z9s5RfgG

Exit mobile version