Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Το έγκλημα είναι αυτό που συντελείται εναντίον των λαών της Ευρώπης, με απώτερο σκοπό την εξάλειψη τους.  Άστεγος Ιταλός πέθανε από το κρύο μέσα στις χαρτόκουτα, δίπλα σε τετράστερο ξενοδοχείο όπου “φιλοξενούνται” λαθρομετανάστες. Κι εδώ στην χώρα της πρώτης φοράς αριστεράς, κάνουν ουρές οι πεινασμένοι για μια σακούλα πατάτες, ενώ οι εισαγόμενοι «νέοι έλληνες» απολαμβάνουν δωρεάν στέγη, θέρμανση, τροφή, ίντερνετ στα hot spots, που κατασκευάζουν δουλεύοντας νυχθημερόν Έλληνες στρατιώτες. Η Ευρώπη χρειάζεται πλέον να εφαρμόσει μια λογική πολιτική που μόνο τα εθνικιστικά κόμματα εκφέρουν. Aν θέλει να συνεχίσει να επιβιώνει όπως τη γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια πριν.

Κόνι Κ.

Μόνο η Χρυσή Αυγή αντέδρασε στο περιφερειακό συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας για το κέντρο λαθρομεταναστών στην Σίνδο Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ

Η κυβέρνηση έχοντας μετατραπεί εντελώς σε τσιράκι των τοκογλύφων, ωθεί στην φτώχεια και στην εξαθλίωση τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, που είναι τα κύρια θύματα της θηριώδους φοροδοτικής μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μεγάλος αριθμός κτηνοτρόφων δεν έχουν λάβει ακόμα τις αποζημιώσεις για τις απώλειές τους από τον καταρροϊκό πυρετό! Συνεχίζουν την ίδια πολιτική των προκατόχων τους εφαρμόζοντας πλήρως το διαίρει και βασίλευε, στρέφοντας τη μια τάξη εναντίον της άλλης.

Σ.Μ.

Η καθεστωτική προπαγάνδα για το «Νόμπελ Ειρήνης 2016» και η υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών

Κατοικώ εδώ και τριάντα χρόνια στο εξωτερικό. Το Σεπτέμβρη του 2015 περνώντας από το Κιάτο Κορινθίας και θέλοντας να πάρω ντομάτες, είδα ότι οι μοναδικές που είχε ολόκληρο το Supermarket ήταν ντομάτες Βελγίου που τις διαφήμιζε η ταμπέλα τους λες και ήταν χρυσές. Δηλαδή, στην αγροτική και ευήλια περιοχή του Κιάτου δεν είχα άλλη επιλογή από το να αγοράσω ντομάτες που έκαναν ταξίδι 3,000 km καθότι “κατασκευασμένες” στο βροχερό και ανήλιο Βέλγιο. Δυστυχώς και με μεγάλη μου λύπη δεν χρειάζεται να κάνω κανένα σχόλιο.

Δημήτρης Π., Ελβετία

Ο παράγοντας “Κριμαία” στις ρωσοτουρκικές σχέσεις

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-febrouariou-2016#ixzz3z9vJqgEk

Exit mobile version