Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων

Η ΝΔ του Μητσοτάκη κατά των αγροτών και υπέρ των περικοπών των συντάξεων

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια πολύ αποκαλυπτική -για τις θέσεις και τις προθέσεις του- συνέντευξη έδωσε ο Κούλης ο… ανοιχτομάτης, στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Ιστορίες» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα.

Τρία σημεία ξεχωρίζουν στη συνέντευξη:

1ον) Ότι η νουδούλα είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ του απελπισμένου αγώνα ζωής που δίνουν αυτές τις μέρες οι Έλληνες αγρότες. Είπε σχετικά με τα μπλόκα: «Και πρέπει να σας πω και ότι εγώ, ρητά, ενθάρρυνα συναδέλφους βουλευτές να μην συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Αυτό δεΝ σημαίνει ότι δεν μιλάμε με τους αγρότες, αλλά να μη δοθεί η εντύπωση ότι πάμε εμείς ως Νέα Δημοκρατία να επαναλάβουμε τα σφάλματα του παρελθόντος».

2ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της μείωσης των συντάξεων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:

Ερώτηση: Λέτε και ναι σε μείωση επικουρικών, δηλαδή σε μείωση συντάξεων.
Κούλης: «Δεν το έκρυψα, δεν το έκρυψα. Γι’ αυτό σας λέω ότι εγώ μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας, και θέλω αύριο να πράττω και το έργο της αλήθειας»

3ον) Ότι η νουδούλα είναι ΥΠΕΡ της «μεγάλης συγκυβέρνησης» με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, με άλλα δεδομένα από τα σημερινά: «Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά με τα σημερινά δεδομένα συνεργασία με τον κ. Τσίπρα δεν είναι εφικτή».

Ποια μπορεί να είναι τα «άλλα δεδομένα»; Προφανώς, να στριμωχτεί πολύ η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, σε σημείο που να μην μπορεί μόνη της να εφαρμόσει πιστά το Μνημόνιο και να χρειάζεται δεκανίκια! Τα συμπεράσματα όλα δικά σας!

(ΥΓ): Σκασμός Μπουμπούκο!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-nd-tou-mhtsotakh-kata-twn-agrotwn-kai-uper-twn-perikopwn-twn-suntajewn#ixzz3zDfYCmvk

Exit mobile version