Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναι στην Εθνική Παραγωγή: Συναγωνιστές επισκέφτηκαν τα αγροτικά μπλόκα σε Κιλκίς και Χανιά – Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών από το Κιλκίς, έδωσε το παρόν στα δυο μπλόκα των αγροτών στο Κιλκίς (Ευζώνους και Δοϊράνη), στα οποία οι ακομμάτιστοι αγρότες του Νομού Κιλκίς, απέκλεισαν τις δυο πύλες εισόδου εξόδου προς το κρατίδιο-μόρφωμα  των Σκοπίων.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χατζησάββας Χρήστος έγινε δεκτός από τους αγρότες ενημερώθηκε αλλά εισέπραξε και τα θετικά σχόλια που έκαναν οι αγρότες για την θέση που πήρε ο Λαϊκός Σύνδεσμος δια στόματος του Γενικού Γραμματέα του Νικολάου Μιχαλολιάκου, στην συζήτηση για το ασφαλιστικό που έγινε στην Βουλή.

Ο συναγωνιστής βουλευτής του Κιλκίς έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους φορείς, σωματεία, κοινωνικές και εργασιακές ομάδες για αγώνα και στήριξη των αγροτικών μπλόκων. Ο Αγώνας των αγροτών δεν είναι κομματικός αλλά Εθνικός.

Αυτό που ο κόσμος περιμένει ως αντίδραση και ως αντίσταση έχει ξεκινήσει. Το ξεκίνησαν οι αγρότες και πρέπει όλοι να το στηρίξουμε. To φορολογικό και το ασφαλιστικό δεν αφορά μόνο τους αγρότες αλλά όλους μας. Κανένα κόμμα δεν μπορεί να πει στους αγρότες πως να αγωνιστούν, κανένα κόμμα όμως δεν μπορεί να πει στους αγρότες και να μην αγωνιστούν. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να απειλεί με πρόστιμα και καταστολή τα αδέρφια, τα παιδιά και τους πατεράδες μας που είναι στα μπλόκα, ούτε να χρησιμοποιεί τους αστυνομικούς ως σάκο του μποξ, ανάμεσα στους αγρότες και την κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.

Στα μπλόκα των αγροτών στον Νομό Χανίων βρέθηκαν Συναγωνιστές της Τ.Ο. Χανίων συμπαραστεκόμενοι στον δίκαιο αγώνα τους. Μια μικρή θλιβερή ομάδα αριστερών εργατοπατέρων τόλμησε να αντιδράσει στην παρουσία των Χρυσαυγιτών, αλλά απωθήθηκε από τους παρευρισκόμενους αγρότες οι οποίοι υποδέχτηκαν θερμά τους Συναγωνιστές.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nai-sthn-ethnikh-paragwgh-sunagwnistes-episkefthkan-ta-agrotika-mploka-se-k#ixzz3zENSilin

Exit mobile version