Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κουίζ: Τι βρήκε η γερμανική αστυνομία μέσα σε “Hot Spot”;

Κουίζ: Τι βρήκε η γερμανική αστυνομία μέσα σε “Hot Spot”;

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας σε κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών ή “προσφύγων” όπως τους λένε για σύλληψη τρομοκρατών σε όλη τη χώρα. Εκατοντάδες αστυνομικοί επιχειρούν αυτή την ώρα σε 3 επαρχίες μετά από πληροφορίες ότι άτομα που εισήλθαν στη χώρα με τις μεταναστευτικές ροές ετοίμαζαν τρομοκρατικά χτυπήματα

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Die Welt και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων οι αρχές ασφαλείας συνέλαβαν έναν 35χρονο Αλγερινό που διέμενε στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της πόλης Attendorn στη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία.

Ο συγκεκριμένος Αλγερινός ήταν καταζητούμενος από τις αρχές της Αλγερίας για την ανάμειξή του με το Ισλαμικό Κράτος ενώ είχε λάβει στρατιωτική εκπαίδευση στη Συρία.

Την ίδια ώρα σε άλλη επιχείρηση στο Βερολίνο, 450 αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε 4 σπίτια και 2 επιχειρήσεις και συνέλαβαν άλλους 2 υπόπτους, έναν 31χρονο και έναν 26χρονο. Τέλος, άλλο ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών ελέγχθηκε από τις αρχές στο Ανόβερο.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατασχέθηκαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα των υπόπτων και εξετάζονται οι επαφές και τα άτομα που επικοινωνούσαν μαζί τους.

Βλέπουμε ότι τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι ειδήσεις που έχουν να κάνουν με υπόπτους τρομοκρατίας όπου βοηθούμενοι από τις διάφορες ΜΚΟ έρχονται στην Ευρώπη ως “κατατρεγμένοι πρόσφυγες πολέμου”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kouiz-ti-brhke-h-germanikh-astunomia-mesa-se-hot-spot#ixzz3zETLOxw6

Exit mobile version