Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμμένος: Μέχρι και… χαλάλ θα σερβίρουμε στους λαθρομετανάστες – Στους Έλληνες που πεινάνε ξύλο και χημικά!

Καμμένος: Μέχρι και... χαλάλ θα σερβίρουμε στους λαθρομετανάστες - Στους Έλληνες που πεινάνε ξύλο και χημικά!

Στη ζώνη του θράσους και της αλαζονείας της εξουσίας έχει περάσει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μέχρι πρώτινος δήλωνε ότι “τα Hot Spot επιτείνουν το πρόβλημα”. Τώρα όχι μόνο ανέλαβε να βάλει τον Ελληνικό Στρατό να χτίσει τα κέντρα υποδοχής των λαθρομεταναστών, αλλά μετά παρρησίας δήλωσε ότι θα σερβίρουν και φαγητό σύμφωνα με την σαρία.

Τις σχετικές αποκαλύψεις έκανε ο «Βηματοδότης» στο απόσπασμα που σας παραθέτουμε: «Ρωτήθηκε ο κ. Καμμένος πόσο αυτά θα στοιχίσουν και ποιος βεβαίως τα πληρώνει. Η απάντηση, έτσι όπως μου τη μετέφεραν, είναι ότι με την κατασκευή και τη λειτουργία των hot spots επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός των γενικών επιτελείων. Αλλά δεν φάνηκε να ανησυχεί, αφού είπε ότι θα εισπράξει κάπου 2 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, με τον κ. Δαβάκη να διερωτάται ακόμη πώς θα γίνει αυτό. Δεύτερον, τους είπε ότι η τροφοδοσία των hot spots θα περιλαμβάνει αποκλειστικά «μουσουλμανικό φαγητό», δηλαδή κρέας (πλην χοιρινού) χαλάλ (σφαγμένο τελετουργικά, σύμφωνα με τους νόμους της σαρίας), και, δεύτερον, σε περίπτωση Ραμαζανιού θα σερβίρεται μετά τη δύση του ηλίου. Οι βουλευτές της ΝΔ ενημερώθηκαν ωστόσο ότι υπάρχουν ελληνικά κοτόπουλα που φέρουν στη συσκευασία τους την ένδειξη «χαλάλ».»

Θυμίζουμε τις παλαιότερες δηλώσεις του Καμμένου, όταν εξύβριζε την Χρυσή Αυγή λέγοντας παράλληλα ότι τα “Hot Spot” αποτελούν πόλο έλξης για τους λαθρομετανάστες:

Αφήνουμε στην άκρη, όμως, τον πολιτικαντισμό του Καμμένου, αφού πρόκειται για τον αντιμνημονιακό που εξέδιδε non paper απαιτώντας το ΥΠΕΘΑ και τα… ελικόπτερά του για να στηρίξει την συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων. Αφήνουμε στην άκρη και τις ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής, αφού… «συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια» και η Χρυσή Αυγή από πολιτικάντηδες που την ταυτίζουν με κάθε αντιστεκόμενο Έλληνα.

Το θέμα είναι ότι ο Ελληνικός Στρατός αντί να διαταχθεί να επιτελέσει την αποστολή του, διατάσσεται όχι μόνο να χτίσει τα κέντρα λαθρομεταναστών, αλλά και να σερβίρει… χαλάλ στα πρότυπα και τις επιταγές της σαρία στους λαθρομετανάστες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kammenos-mechri-kai…-chalal-tha-serbiroume-stous-lathrometanastes-stous-e#ixzz3zEkgdaOi

Exit mobile version