Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι χαϊδεμένοι του «συνταγματικού τόξου» επιτρέπεται να απειλούν και να χυδαιολογούν…

Οι χαϊδεμένοι του «συνταγματικού τόξου» επιτρέπεται να απειλούν και να χυδαιολογούν...

Ας υποθέσουμε ότι ένας Χρυσαυγίτης έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι «Πέθανε ο David Bowie και ο μαλ… ο Τσίπρας ζει ακόμα».

Για μέρες ολόκληρες τα συστημικά ΜΜΕ θα παρουσίαζαν την ανακάλυψη αυτή ως το μέγιστο γεγονός, ενώ πολύ πιθανό επίσης θα ήταν το ενδεχόμενο είτε να συλληφθεί αυτός που ανήρτησε το συγκεκριμένο σχόλιο είτε να του έρθει χαρτί από τον εισαγγελέα για «προτροπή σε φόνο», «καλλιέργεια μίσους», «εκτροφή βίαιων ενεργειών» κλπ. Όταν, όμως, αυτά τα λόγια ξεστομίζονται από έναν «επιφανή» τύπο του «συνταγματικού τόξου», τότε δεν τρέχει τίποτα.

Γιατί το προαναφερθέν υβρεολόγιο ανήκει στον γνωστό πασόκο Θανάση Χειμωνά, ο οποίος είναι γνωστός πολύ περισσότερο για τον λεκτικό βόθρο που εκστομίζει συχνά-πυκνά παρά για τις αμφιβόλου υπάρξεως πολιτικές ικανότητές του.

Είναι μέρες τώρα που «κοσμεί» το διαδίκτυο αυτό το υβριστικό σχόλιο. Κανείς, όμως, δεν τον καταδίκασε, για την αγαπημένη του συνήθεια να χυδαιοποιεί τα πάντα. Αντιθέτως, αν κάποιος από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ «στόλιζε» με αυτόν τον χαρακτηρισμό και άλλους παρόμοιους τον Τσίπρα ή οποιοδήποτε εξέχων μέλος του «συνταγματικού τόξου» θα είχαμε γενικό ξεσηκωμό από τους… αυθόρμητα αγανακτισμένους.

Κάτι τέτοιες μικρές λεπτομέρειες όμως, είναι πολύ χρήσιμες. Ακριβώς γιατί αποδεικνύουν κι αυτές πόσο βαθύτατα υποκριτική και άρρωστη μένει η κοινωνία μας. Πατώντας πάνων σ΄αυτήν την ιδιότητα οι διάφοροι βουτυρομπεμπέδες και φλώροι μπορούν να παριστάνουν τους «τζάμπα μάγκες» και τους τιμητές των πάντων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-oi-chaidemenoi-tou-suntagmatikou-tojou-epitrepetai-na-chudaiologoun#ixzz3zH4X2G9f

Exit mobile version