Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Οι ιαχές και η αγωνιστικότητα της Χρυσής Αυγής ξύπνησαν τα έθνη της Ευρώπης και ξαφνικά τα εθνικιστικά κινήματα γνωρίζουν τεράστια απήχηση. Σε μια γηραιά ήπειρο που τελεί υπό μουσουλμανοσιωνιστική κατοχή η επιστροφή στις παραδόσεις και η αγάπη στην φυλή και την πατρίδα αποτελεί το μόνο όχημα για επανάκαμψη, η μόνη επιλογή για τη διατήρηση του τρόπου ζωής μας. Η Χρυσή Αυγή είναι παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης σε ένα κόσμο άβουλο και παθητικό.

Β.Τ.

Η θλιβερή επιστροφή του αρχιτέκτονα της προδοσίας των Ιμίων‏\

Η κυβέρνηση, προς χάριν της εξουσίας, όχι μόνο ξεχνά τις προεκλογικές της υποσχέσεις της, αλλά ξεπερνά σε δουλικότητα προς τους τοκογλύφους και τις προηγούμενες κυβερνήσεις γενόμενη με αυτό το τρόπο υπηρέτης του εθνοκτόνου μνημονιακού ρεαλισμού. Ανθελληνική η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και των hot-spots συναντά την οργισμένη αντίδραση των Ελλήνων και παράγει τις χθεσινές αντιδράσεις των κατοίκων της Κω κατά Καμμένου όπου τον ανάγκασαν να προσγειωθεί σε ένα βοσκοτόπι μοσχαριών. Ωθεί εκατοντάδες εξαγριωμένους κατοίκους του νησιού, να πάρουν τον υπουργό στο κυνήγι, και να τον ξεφτιλίσουν διεθνώς, παρά την βροχή χημικών από τα ΜΑΤ. Καθολική η εξέγερση των Ελλήνων θα δείξει στους ανυπόληπτους αριστερούς πολιτικάντηδες του Τσίπρα ότι οι ιδεοληψίες τους βλάπτουν σοβαρά το Έθνος.

Σ.Μ.

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το αγροτικό ζήτημα

Έχει χαθεί κάθε έννοια λογικής αν διαβάσουμε την ανακοίνωση του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Έβγαλε ανακοίνωση υπέρ της απεργίας που προκηρύχθηκε από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις για μέτρα που πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Είναι προφανές ότι δεν τα έχουμε δει όλα, είναι επίσης προφανές ότι η κυβέρνηση έρχεται σε αντίθεση και με την τρόικα και με την κοινωνία η τρόικα θέλει ότι μας απέμεινε, η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε μια κοινωνία που προ πολλού έχει απωλέσει τις αντοχές της είναι άνευ προηγουμένου. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Μ.

Ίδρυση Αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου Χρυσής Αυγής στην Ημαθία – Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, Μακροχώρι, 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-febrouariou-2016#ixzz3zH6Wse3v

Exit mobile version