Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Αθήνα, Πειραιάς

Την Τετάρτη 27-1-2016 πραγματοποιήθηκε κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στα γραφεία της Τ.Ο. Αμπελοκήπων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Συναγωνιστές βουλευτές Χρήστος Παππάς βουλευτής Επικρατείας και Ευάγγελος Καρακώστας βουλευτής Βοιωτίας.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Χρήστος Ζέρβας ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά για τους αγώνες που θα ενταθούν ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ευάγγελος Καρακώστας τονίζοντας ότι αυτό το δίκαιο του αγώνος του Λαϊκού Συνδέσμου κανείς δεν πρόκειται να μας τα παραχωρήσει αλλά θα κατακτηθούν μέσα από τους αγώνες που πρέπει να δώσουμε.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Χρήστος Παππάς ο οποίος παρότρυνε τους φίλους και συναγωνιστές του Κινήματος σε αυτοκριτική για όσα έπραξαν το προηγούμενο έτος και για αυτά που πρέπει να πράξουν στο χρόνο που μπήκε με δεδομένο ότι η καταστροφική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη πατρίδα στη καταστροφή τόσο σε οικονομικό αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Στη συνέχεια ο παριστάμενος ιερέας ευλόγησε τη βασιλόπιτα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της ενώ το φλουρί κέρδισε νεαρό μέλος της τοπικής.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία της Δημοτικής Συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων συναγωνίστριας Δήμητρας Βελέντζα με θέμα: “Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την συνθήκη Σέγκεν”. Η συναγωνίστρια Βελέντζα επισήμανε ότι οι Σκοποί της Σύμβασης ήταν η σταδιακή κατάργηση των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα των Κρατών-Μελών της -τότε- Ευρωπαϊκής Κοινότητας και κατόπιν Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την ελεύθερη διέλευση των Υπηκόων και των εμπορευμάτων των Κρατών-Μελών -και όχι των Υπηκόων Τρίτων Χωρών- καθώς επίσης και η συνεργασία ανάμεσα στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές.  Η Συνθήκη προβλέπει ότι το κάθε Κράτος – Μέλος έχει την υποχρέωση να επιβάλλει κυρώσεις σε εκείνους που επιχειρούν να διέλθουν τα σύνορά του χωρίς άδεια. Εναπόκειται στο κάθε Κράτος-Μέλος να θωρακίσει νομικά την εθνική του ασφάλεια και την ασφάλεια των Πολιτών του από την παράνομη μετανάστευση στην επικράτειά του.

Τελειώνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια Βελέντζα τόνισε ‘ότι η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένες προτάσεις και πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται στην αυτονόητη αρχή ότι οι διάφορες Συνθήκες μεταξύ των Κρατών, καταρχάς, πρέπει να υπογράφονται επ’ ωφελεία και όχι εις βάρος του Εθνικού συμφέροντος και κατά δεύτερον πρέπει να εφαρμόζονται με βάση τις αρχές της ισότητας και της αναλογικότητας. Όταν η Συνθήκη εξαφανίζει το Κράτος τότε το Κράτος πρέπει να εξαφανίζει την Συνθήκη.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα:Την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των Ιμίων.

Ανασκόπηση πολιτικών δράσεων και μηχανοκίνητες πορείες της Τ.Ο. Πειραιώς όπως προβλήθηκαν στα γραφεία κατά την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn403#ixzz3zH7GEGKX

Exit mobile version