Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δίνουν πολλά δισεκατομμύρια για την Συρία, αλλά πού τα δίνουν; Στους τζιχαντιστές και στην αμφιλεγόμενη αντιπολίτευση, η οποία αποτελεί μισθοφορικό άρμα των αμερικανοσιωνιστών. Το κύριο ερώτημα είναι το εξής: Τα δίνουν για να σωθεί η Συρία και να τελειώσει ο πόλεμος ώστε να επιστρέψουν οι Σύριοι μετανάστες; Ή για να αποτελειωθεί ως χώρα και μαζί με αυτήν και ολόκληρη η Ευρώπη; Άλλωστε η κρίση στην Συρία έχει σχεδιαστεί  προκειμένου να προκαλέσει προβλήματα στην Ρωσία και την Ευρώπη με το καταστροφικό μεταναστευτικό και την διαίρεση των μουσουλμανικών κρατών.

Γ.Τ.

300 χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες υποψήφιοι άστεγοι

Παραμένουν σταθερά, δυναμικά και αγωνιστικά οι Έλληνες στην αντι μνημονιακή γραμμή παρά την λανθασμένη ψήφο που έδωσαν στα αριστερά τσιράκια των τοκογλύφων. Με το εισπρακτικό, φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να οδηγεί στην εξαθλίωση και στην εξόντωση τους Έλληνες αγρότες, μόνος συμπαραστάτης στον δίκαιο Αγώνα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή.

Σ.Μ.

Γ. Επιτήδειος: Το Κοσσυφοπέδιο είναι το ιστορικό λίκνο του σερβικού έθνους

Στην αρχή η κυρα-Τασία, η γυναίκα σύμβολο των λαθρομεταναστών που τους χαρακτήρισε και “ιερούς”. Σήμερα ο γιατρός Μουζάλας συνεχίζει το έργο της αντικατάστασης του γηγενούς πληθυσμού. Αργά ή γρήγορα, οι κατ’ επίφαση πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στα σπίτια που αρπάξανε οι τράπεζες και το δημόσιο από εμάς τους Έλληνες, τα παιδιά ενός “κατώτερου Θεού”. Φυσικά και δεν θα τους πάρουνε στην Εκάλη, φυσικά και δεν θα τους πάρει καμία Τασία στο υπουργείο της. Ασφαλώς και δεν θα σταματήσουν να φέρνουν κι άλλους. Θέλουνε να μας αντικαταστήσουν και με τα έξοδα δικά μας! Απάνω στους τάφους των νεκρών μας χοροπηδούσαν οι βέβηλοι, αλλά δεν υπολόγισαν ποτέ τους ότι αυτοί οι τάφοι, δεν είναι μοναχά δυο φτυαριές χώμα. Είναι και Ιστορία και Μνήμη. Και θα έρθει η ώρα θα τιμήσουμε τους νεκρούς και τους αγέννητους.

Σπυρίδων Μ.

Ο τούρκος καναλάρχης επιβεβαιώνει τη συνάντηση με τον Τσίπρα και προαναγγέλλει την απόβαση στις ελληνικές συχνότητες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-6-febrouariou-2016#ixzz3zLP7k16t

Exit mobile version